homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting sau altceva...

#1 2007-04-06 21:06:23

ancutza_19
Membru
Inregistrat: 2007-04-06

spotting sau altceva...

salut!!
am o problema si nu stiu ce sa mai cred...iau anticonceptionale de un an si 2-3 luni (harmonet), am 20 de ani, si ar trebui sa imi vina menstruatia pe 10-11 aprilie, si din 1 aprile am un fel de scurgeri de sange micute(mai inchise la culoare)--probabil spotting , daca pot sa zic asa...., asa arata  si asa ma simt ca si cum ar trebui sa urmez sa am menstruatie (nu simt dureri abdominale , nu am asa ceva..). Problema e ca din cate am citit si am intrebat senzatia asta dureaza in media 2-3 zile...si la mine vad ca dureaza mai mult de atat...poate sa fie oare de la  o infectie sau de la o raceala, sau ar trebuia sa schimb AC..?? voi merge la dr...cat de curand dar momentan nu prea am de ales ca sunt aici sarbatorile.....trebuie sa ma ingrijorez???!!! ...numai insarcinata nu as vrea sa fiu.....daca mi-ati putea da un raspuns v-as fi tare recunoascatoare.... va multumesc

#2 2007-04-06 22:35:08

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: spotting sau altceva...

insarcinata sigur nu esti. probabil ai spotting.

Nobody home

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.