|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2008-12-28 11:23:28
intrebareBuna! Iau anticonceptionale de cateva luni, dar pana acum nu mi-am pus intrebarea asta. De vreo saptamana am racit insa nu am vrut sa iau tratament cu antibiotice, asa ca am luat doar paracetamol sinus si propolis cu vitamina c! Aceste medicamente interactioneaza cu anticonceptionalele? Intreb asta pentru ca am avut contact sexual neprotejat zilele acestea, si as dori sa stiu daca exista riscul ca efectul anticonceptionalelor sa fi scazut. Va multumesc anticipat pentru raspuns! Offline #2 2008-12-28 11:24:48
Re: intrebarenu interactioneaza happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-12-28 11:29:27
Re: intrebarecu placere happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-12-28 14:18:27
Re: intrebareBuna!Sunt noua pe forum.Iau Karissa de 1 an de zile,m-am impacat foarte bine cu ele doar ca luna aceasta am avut ciclu in perioada in care am luat karissa si nu stiu de ce!! Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-28 15:11:16
Re: intrebareai luat ceva care sa scada efectul lor sau ai uitat vreo pastila? happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|