|
Nu esti logat.
Mancarimi si dureri ingrozitoare in gat, urechi, tuse seaca!#1 2008-06-19 19:39:54
mancarimi si dureri ingrozitoare in gat, urechi, tuse seaca!cine stie si ma poate ajuta: am facut teste pentru aproape toate BTS pe care dna doctor mi le-a putut da, exudatul imi iese mereu negativ, am facut tratamente de imunitate puternice acum ceva timp si m-am simtit bine doar pt maxim o luna dupa care am revenit la aceleasi mancarimi...am dureri mari si mancarimi in gat si in urechi, am gatul mereu inflamat si senzatie de raceala in gat, nu am nici un fel de secretie, nu pot bea bauturi acidulate sau reci, nu pot manca dulciuri, am o tuse seaca si ma sufoc, junghiuri f mari in spate si dureri in torace cand tusesc . Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta. Offline #2 2008-12-27 18:52:29
Re: mancarimi si dureri ingrozitoare in gat, urechi, tuse seaca!Poate te ajuta. Offline #3 2008-12-28 19:44:14Re: mancarimi si dureri ingrozitoare in gat, urechi, tuse seaca!
Meningita se manifesta in alte feluri... ar avea cefalee, ar vomita, ar durea-o gatul si CEAFA, convulsii... Ultima oara a fost editat de Leo (2008-12-28 19:45:23) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|