|
Nu esti logat.
Stafilococ alb#1 2008-12-23 20:06:46
stafilococ albbuna seara fetele...am si eu o problemutza si poate stiti voi, mai ales medicii si viitorii medici;)) And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #2 2008-12-23 21:39:29
Re: stafilococ albIoana, eu te-as sfatui sa mergi si la un alt dermatolog. O alta parere este intotdeauna bine venita. Sper sa scapi de problema asta ptr ca imi dau seama ca nu este deloc placut. Succes Offline #3 2008-12-24 00:35:55
Re: stafilococ albdaca nu a aparut niciun fel de imbunatatire mergi din nou la medic caci trebuie incercat cu altceva...daca e vb de un stafilococ logica mea mi spune ca ar trebui incercat si un antibiotic pe cale orala (daca nu ai luat deja)... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-12-24 09:16:04
Re: stafilococ albbuna , si eu am avut psoriasis , zic ca am avut , pt ca in ultimul an nu mi-a mai aparut decat foarte rar cand ma supar tare , deci ai grija cred ca stii ca e pe sitem nervos.daca reusesti sa iti gasesti un echilibru emotional e ok. si eu am cosuri pe fese , sincera sa fiu nu am fost la dermato , eu am de furca cu streptococ b beta hemolitic in secretie , nu stiu daca cosurile sunt de la strepptococu asta , dar si eu zic ca practic e o infectie in sange , deci nu stiu cat de mult ajuta cremele , poate doar sa le cicatrizeze mai repede Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-12-24 09:16:19) Offline #5 2008-12-24 17:41:24
Re: stafilococ albimbunatatire este..clar...dar nu le mai sufar:(...daca iau eu antibiotice? adica ma uit la ce e sensibil si...iau? And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-29 12:11:11
Re: stafilococ albpt psoriasis nu iti dai cu nimic ? sunt anumite unguiesnte vare se dau de medic , in fucntie de forma pe care o ai , este psoriassis vulgar , in placarde, nu mai stiu cum .... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|