|
Nu esti logat.
Intreruperea menstrei#1 2008-12-29 13:31:27
intreruperea menstreiSalut feletor Nu exista nici o razbunare mai completa ca iertarea. Muzica e refugiul sufletelor pe care le-a ranit fericirea. Offline #2 2008-12-29 13:34:02
Re: intreruperea menstreie spotting si apare pt ca nu ai facut pauza de 7 zile, e normal Offline #3 2008-12-29 13:38:54
Re: intreruperea menstreiatunci nu am facut nimic:))... nu vroiam spotting... totusi..termin toata folia...si apoi fac pauza de 7 zile.. dar ma enerveaza ca am si dureri de burta..usoare..dar foarte enervante:)) Nu exista nici o razbunare mai completa ca iertarea. Muzica e refugiul sufletelor pe care le-a ranit fericirea. Offline #4 2008-12-29 13:41:27
Re: intreruperea menstreidaca durerile de burta persista si zilele urmatoare vezi sa nu fie o raceala Offline #5 2008-12-29 13:44:43
Re: intreruperea menstreisper sa se reduca mai mult...durerea asta de burta nu am mai simtit-o pana acum..decat pe vremea cand nu luam pastile si ma durea inainte de menstra..desigur ca este mai usoara durerea...si ma gandesc ca de la pastile este..oricum o sa fac si un control..sper,cat de curand Nu exista nici o razbunare mai completa ca iertarea. Muzica e refugiul sufletelor pe care le-a ranit fericirea. Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-29 13:49:07
Re: intreruperea menstreiAm facut si eu la fel vara asta,am luat 2 folii fara pauza si am avut spotting dar m-a tinut doar cateva zile (4-5zile) si fara dureri de burta...acuma depinde de organism. Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #7 2008-12-29 13:51:15
Re: intreruperea menstreideci e bine><... nu ma deranjeaza durerea de burta cat ma deranjeaza spotting-ul ala:)) multumesc mult fetelor >< hugs XO Nu exista nici o razbunare mai completa ca iertarea. Muzica e refugiul sufletelor pe care le-a ranit fericirea. Offline #8 2008-12-29 13:52:01
Re: intreruperea menstreicu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|