|
Nu esti logat.
Doctoressa,am o problema care ma macina.ajuta-ma te rog!!!!#1 2008-12-29 17:04:01
doctoressa,am o problema care ma macina.ajuta-ma te rog!!!!in iulie anul curent(14.07.2008)am fost la ginecolog,mi-a facut un control si mi-a gasit o anexita stg.mi-a dat sa fac tratament cu Ketorol supozitoare,Betadine ovule si Zanocin antibiotice.Mi-a schimbat si anticonceptionalele ptr.ca eu luam rigevidon de capul meu bineinteles,de altfel cum iau multe alte fete,si mi-a dat novynette la care a ramas sa vin la control peste un an pentru ca totul era ok(dar nu trebuia sa intrerup anticonceptionalele.de atunci si pana acum nu am avut deloc probleme le-am luat ca la carte cand a trebuit,insa acum 2 saptamani(16.12.2008)auzisem de o anume campanie anti-tutun(eu fumez).si am fost sa vad cam ce efect are si daca ma pot lasa sau nu de tigari.am fost in data de 16.12.08 si mi-a facut anumite teste in fine,ca sa vada ce anume mi se potriveste,si mi-a dat Zyban 150 mg(eu am intrebat0o daca are ceva daca iau Zyban cat timp iau si novynette,daca anticonceptionalele isi diminueaza efectul ca sa stiu sa ma protejez,sa fiu mai atenta,si mi-a zis un"nuuuu"din-ala lung si am crezut-o ca de e medic.mi-a zis sa iau in primele 3 zile cate o pastila pe zi,de preferat dimineata dupa ce am mancat,iar din a 4-a zi sa iau cate 2 pe zi,dar sa nu fie intre pastile mai mult de 8 ore si a 2-a pastila sa nu o iau mai tarziu de ora 18.00.asa am si facut.tin sa te anunt ca si-a facut efectul de 4 zile nu am mai pus tigara in gura,nici nu imi mai trebuie,nici nu ma mai gandesc,etc.insa peste 2 zile se fac 2 saptamani de cand am inceput tratamentul(tratamentul tine aprox.1 luna) si de 3 zile am observat ca am anumite sangerari insa nu sunt la fel ca atunci cand ai avea CM normal,ci sunt maronii asa,plus ca am si niste dureri usoare in zona uterului am avut si momente cand pur si simplu imi era scarba si nu-mi trebuia nimic,sau momente cand ma trezeam dimineata si vomitam asa din senin sau ma gandeam la un fel de mancare si vomitam.am fost si mi-am facut analize la ficat si la fiere crezand ca am ceva,mi s-a aplecat sau ceva,dar au iesit perfecte,doctorul a zis ca un ficat mai sanatos nu a vazut,adica s-a incadrat perfect in acele valori si fierea la fel.azi(29.12.08)am pus mana pe telefon si am sunat-o.i-am povestit ce s-a-ntamplat si mi-a zis sa reduc pastilele(Zyban)la una pe zi doar si sa o sun in cateva zile sa-i spun cum mai este,daca au incetat sangerarile sau nu.dar eu sunt foarte nelinistita,nu stiu de ce cred ca am ramas insarcinata,pentru ca eu nu eram asa inainte.si plus ca am luat si anticonceptionale dar acum nu mai stiu ce sa mai cred,da-mi si tu un sfat,zi-mi:oare e posibil sa raman daca am luat novynette in paralel cu Zyban?iti multumesc mult.scuze de romanul meu,dar trebuia sa insir toata aceasta poveste ca sa intelegi si sa poti sa-mi dai un sfat. Offline #2 2008-12-29 17:25:25
Re: doctoressa,am o problema care ma macina.ajuta-ma te rog!!!!teoretic nu ar avea dc sa interactioneaze cu anticonceptionalele...uite cum facem...eu ii las doctoressei linkul sa ti spuna daca int sau nu dar intre timp fa un test de sarcina cu urina prima pt a vedea daca e sau nu sarcina... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-12-29 17:43:17
Re: doctoressa,am o problema care ma macina.ajuta-ma te rog!!!!iti multumesc mult crys_ty_na pentru ca ai fost asa prompta,sincer nu ma asteptam ca cineva sa-mi raspunda asa repede.dar tu,dupa parerea ta dupa simptome cam ce crezi ca e?sincer:ar putea oare sa fie o sarcina? Offline #4 2008-12-29 18:55:25
Re: doctoressa,am o problema care ma macina.ajuta-ma te rog!!!!Diana, sincer eu nu cred ca despre sarcina e vorba Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|