|
Nu esti logat.
Help me va rog!! vreau un raspuns repede!!!-3#39 2007-03-29 22:01:06
Re: Help me va rog!! vreau un raspuns repede!!!pai deci sa ma intelegetzi! eu....vreau sa o duc pe var`mea asa...care... are probleme!!! sa o duc la doctor si... vreau dak s`ar putea sa shtiu mai multe k scot vb cu clestele de la ea!!si vreau sa o tin bine k are 15 ani...si knd i`am zis "mai fata tu reactionezi k s`ar putea sa fii insarcinata ?? ea cika "ei...fac avort si gata" adik..mi`a dat de gandit! #40 2007-03-29 22:03:45
Re: Help me va rog!! vreau un raspuns repede!!!sincer nu styu dak o sa ti zica...s ar putea dak vorbesty cu medicul separat si ii explici situatia...sau ai putea sa vorbesty inainte cu el...si apoi el intre 4 ochi sa i explice verisoarei tale ce implica un avort si ce urmari poate avea...si sa i spuna ce urmari poate avea si postinorul ca sa nu abuzeze...bineinteles ca acuma depinde de medic... happy with him...inlove with him... Offline #41 2007-03-29 22:07:38
Re: Help me va rog!! vreau un raspuns repede!!!da...o veste proasta! ~X( tocmai ce m`a sunat matusha`mea si m`a intrebat de shtiu de Lavinia ~X( de ce se poarta asha...ori si`a inceput viata sexuala Dam`!! in ce belele ma baga plodoaica~X( uuuuh! #42 2007-03-29 22:08:41
Re: Help me va rog!! vreau un raspuns repede!!!dak i spui mamei ei isi va pierde increderea in tine si n ai s o mai poti ajuta... happy with him...inlove with him... Offline #43 2007-03-29 22:31:07
Re: Help me va rog!! vreau un raspuns repede!!!pai nu i`am spus nimik si nici nu am de gand sa ii zic pt k cred k se va imbolnavi saraca...are atata incredere in ea...insa daca ea e proasta si nu gandeshte...bine k mi`a zis sa ma pot ashtepta la orice de la ea...imi e sa nu fac vreun pas gresit...k sa isi piarda var`mea increderea in mine...ash vrea sa o indrum insa...imi pierd imediat rabdare si izbucnesc de nervi...ouph...! Publicitateloading...
#44 2007-04-08 14:40:47
Re: Help me va rog!! vreau un raspuns repede!!!dap...i`a venit...scufitza rosie...i`am facut insa si tes inainte...mentionez k am aflat vestea k nu e dupa 6 scuze de intarziere multumesc de ajutor...si un Sfat avetzi grija de surioare...verisoare...nepotzele mai mici k nu`i de glumit deloc cu ele cred k tot ce zboara se manaca...eu chiar o credeam inteleapta pe versioara mea prea tarziu mi`am dat seama k nu e adevarat #45 2007-04-09 11:13:51
Re: Help me va rog!! vreau un raspuns repede!!!Hristos a inviat! Am o mare dilema.....poate imi ofera cineva un raspuns. In ziua de Paste am cam uitat sa iau pastiluta...era a 15-a de pe folie (deci cu ea intram in a treia saptamana). Ora obisnuita la care o luam era 22, insa acum mi-am adus aminte de ea abia la 2 noaptea. Am luat-o atunci, dar totusi cu 4 ore intarziere. As vrea sa stiu daca imi pot face de cap zilele acestea fara protectie suplimentara. Merntionez ca pe cea de ieri am luat-o normal: la 22. Multumesc frumos! Offline #46 2007-04-09 11:24:44
Re: Help me va rog!! vreau un raspuns repede!!!Multumesc frumos! Am citit si pe prospect ca dak sunt mai mult de 12 ore, dar am stat si m-am gandit....m-am razgandit si iar m-am gandit.......Imi veneau in cap tot felul de temeri. Mersi mult ink o data...sper sa nu fie probleme dak se va intampla! O zi buna sa avetzi ! Offline #47 2007-04-09 13:44:48
Re: Help me va rog!! vreau un raspuns repede!!!tisha, ai warn pentru ca ai postat in 2 locuri. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|