|
Nu esti logat.
Conteaza varsta???#1 2006-03-08 14:00:55
conteaza varsta???am si eu o intrebare la care nu`mi gasesc raspunsul si de aceea mi-e si cam frica sa merg la un ginecolog pt a cere anticoncepionale pt ca mi-e frica de reactie medicului. eu am 15 ani aproape 16. credeti ca sunt prea mica pentru anticonceptionale??? credeti ca-mi va zice ceva medicul daca voi merge si il voi ruga sa`mi prescrie anticonceptionale???????? Offline #2 2006-03-08 14:19:28
Re: conteaza varsta???tot ce-ti va zice va fi spre binele tau.de asta este medic,sa te indrume catre o viata sanatoasa A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #3 2006-03-08 15:02:34
Re: conteaza varsta???Ca vrei sa mergi sa discuti cu medicul ,arata ca esti o persoana perfect responsabila,ca iti doresti o viata echilibrata si sanatoasa.Sunt multe fete care temindu-se de "reactia medicului",ajung acolo prea tirziu si cu situatii agravate. Offline #4 2006-03-08 16:56:27
Re: conteaza varsta???nu are ce sa-ti zica altceva decit bravo pentru ca esti o persoana responsabila si te gindesti sa te feresti in mod eficient de o sarcina nedorita si inoportuna la virsta ta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2006-03-08 21:08:41
Re: conteaza varsta???din cate vad viata nu e chiar atat de rea asa cum ziceam eu. sincer ma gandeam la un medic ca la un monstru chiar daca si eu vreau sa dau in continuare tot la medicina si culmea, ca madic ginecolog. multumesc pentru incurajari Offline Publicitateloading...
#6 2006-03-24 11:08:27
Re: conteaza varsta???buna!sunt studenta la medicina,si raspunsul meu e da,esti cam mica!organismul tau nu a ajuns la maturatie suficient pentru a lua contraceptive,si sa-ti spun si de ce:in momentul in care iei astfel de pilule ovarul tau isi incetineste functie de reproducere si daca iei de la o astfel de varsta si pe termen lung e posibil ca atunci cand vei vrea sa ai un copil sa intampini dificultati. Offline #7 2006-03-27 12:38:08
Re: conteaza varsta???Ionela,vei studia mai tirziu in facultate ginecologie si vei afla atunci care-i treaba cu ovarul si de ce nu este corect ce ai scris aici. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2006-03-31 17:21:25
Re: conteaza varsta???aveti dreptate,dar am mai citit pe forum si am mai auzit de la o alta persoana ca daca se incepe tratamentul la o varsta frageda si se continua mult timp e posibil sa nu mai ramai insarcinata atunci cand doresti deoarece ovarul isi blocheaza functia! Offline #9 2006-04-01 22:26:50
Re: conteaza varsta???pana la urma doctoressa nu e nici o problema daca iau anticonceptionale la varsta asta nu?? mie nu mi-a zis nimic nici doctorita la care am fost a zis ca de acum sunt baba si nu ca sunt mica ca sa iau anticonceptionale si.. ionela sper sa nu te superi pe mine am sa te rog sa nu mai zici din auzite si nu cred ca sa scris pe site pt ca nu am vazut nicaieri si am citit aproape toate mesajle si daca tot esti la medicina informeazate dintr-o sursa sigura, nu ca m-ar deranja ca scrii ca pana la urma pot sa nu te iau in seama, da am vazut mesajele tale si parerea mea e ca singurul lucru care il faci e sa ne sperii si apoi sa ne pui intr-o situatIe in care sa nu mai stim ce sa facem. NU TE SUPY TE ROG Offline #10 2006-04-03 12:48:22
Re: conteaza varsta???maryna,nu e nici o problema,stai linistita....e ok. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2006-04-03 22:35:13
Re: conteaza varsta???As vrea sa va intreb ceva: prietena mea are 27 de ani, are un copil, de 2 ani are sterilet, insa acum ar dori sa ia si anticonceptionale (in paralel, fara sa renunte la sterilet) pt. ca ar dori sa ii mai creasca pieptul... sunt persoane carora de la anticonceptionale le-au crescut sanii. Este posibil sau indicat sa procedeze astfel? Offline #12 2006-04-04 10:42:14
Re: conteaza varsta???treaba cu cresterea sanilor este doar o chestie de moment,de cateva luni,atat. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #13 2006-04-05 10:36:36
Re: conteaza varsta???Nu e musai sa-ti creasca sinii de la anticonceptionale si oricum atunci cind nu le mai iei sinii revin la dimensiunile anterioare.Asta fara sa mai discutam despre faptul ca rolul anticonceptionalelor este cu totul altul! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-04-09 16:03:43
Re: conteaza varsta???myhaela,de ce nu incearca o gimnastica de intretinere?sanatoasa,intretine,mai si formeaza,si-ti da incredere in imaginea ta.Ma refer la gimnastica nu aerobic sau fitt,direct spaliere si exercitii la sol!Aici am experienta si am devenit cica apetisanta de aproape un an,chiar daca am 90 de kg! Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|