|
Nu esti logat.
Help....Exista sanse sa fiu gravida??#1 2008-12-30 12:27:29
Help....Exista sanse sa fiu gravida??[Iau yasmine de aprox 6 luni.Acum 3 zile am uitat sa iau pastila,blisterul fiind in sap a 3 a ,Mi-am adus aminte abia dupa 24 h,cand deja trebuia sa o iau urmatoarea pastila.Am continuat sa iau pastilele normal,lasand-o pe cea uitata.Am avut contact neprotejat,fara sa ejaculeze inauntru.Exista sanse sa raman?(mentionez ca pana acum 3 zile am avut cateva luni de abstinenta din cauza unei interventii medicale,si anume o operatie de chist ovarian)b][/b] Offline #2 2008-12-30 12:31:02
Re: Help....Exista sanse sa fiu gravida??un risc exista deoarece ar fi trebuit sa te protejezi suplimentar pana inghiteai 7 pastilute consecutive Offline #3 2008-12-30 12:33:12
Re: Help....Exista sanse sa fiu gravida??si acum ce pot face? mai exista posibilitatea sa fac ceva?am citit pe un alt forum ca ar trebui sa nu mai fac pauza aceea de 7 zile(mai am 3 pastile de luat)si sa continui cu urmatorul blister... Offline #4 2008-12-30 12:34:20
Re: Help....Exista sanse sa fiu gravida??Dat fiind ca pastila uitata era din saptamana a 3-a ar fi trebuit sa te protejezi suplimentar 7 zile inainte sa poti avea un contact neprotejat. Deci risc de sarcina exista. Acuma, tu iei de 6 luni, deci riscul este mai mic, mai ales ca nu a ejaculat... Eu m-as proteja suplimentar pana iau 7 pastile de la cea uitata, asta ar insemna ca s-ar putea sa fii nevoita sa iei cateva pastile in plus dintr-o folie de rezerva si abia apoi sa tii pauza de 7 zile. Offline #5 2008-12-30 12:50:44
Re: Help....Exista sanse sa fiu gravida??faptul ca nu a ejaculat inauntru conteaza?sau se poate ramane si din lichidul care exista inaintea ejacularii? Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-30 12:52:32
Re: Help....Exista sanse sa fiu gravida??Conteaza, ai riscul un pic mai mic. Intr-adevar se poate ramane si de la lichidul pre-ejaculator, are si ala spermatozoizi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|