homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help....Exista sanse sa fiu gravida??

#1 2008-12-30 12:27:29

loca_bomba
Membru
Inregistrat: 2008-12-30

Help....Exista sanse sa fiu gravida??

[Iau yasmine de aprox 6 luni.Acum 3 zile am uitat sa iau pastila,blisterul fiind in sap a 3 a ,Mi-am adus aminte abia dupa 24 h,cand deja trebuia sa o iau urmatoarea pastila.Am continuat sa iau pastilele normal,lasand-o pe cea uitata.Am avut contact neprotejat,fara sa ejaculeze inauntru.Exista sanse sa raman?(mentionez ca pana acum 3 zile am avut cateva luni de abstinenta din cauza unei interventii medicale,si anume o operatie de chist ovarian)b][/b]

#2 2008-12-30 12:31:02

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Help....Exista sanse sa fiu gravida??

un risc exista deoarece ar fi trebuit sa te protejezi suplimentar pana inghiteai 7 pastilute consecutive

#3 2008-12-30 12:33:12

loca_bomba
Membru

si acum ce pot face?sad mai exista posibilitatea sa fac ceva?am citit pe un alt forum ca ar trebui sa nu mai fac pauza aceea de 7 zile(mai am 3 pastile de luat)si sa continui cu urmatorul blister...

#4 2008-12-30 12:34:20

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Dat fiind ca pastila uitata era din saptamana a 3-a ar fi trebuit sa te protejezi suplimentar 7 zile inainte sa poti avea un contact neprotejat. Deci risc de sarcina exista. Acuma, tu iei de 6 luni, deci riscul este mai mic, mai ales ca nu a ejaculat... Eu m-as proteja suplimentar pana iau 7 pastile de la cea uitata, asta ar insemna ca s-ar putea sa fii nevoita sa iei cateva pastile in plus dintr-o folie de rezerva si abia apoi sa tii pauza de 7 zile.

Altfel, daca tii normal pauza, ar trebui sa te protejezi pana inghiti 7 pastile din folia noua.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#5 2008-12-30 12:50:44

loca_bomba
Membru

faptul ca nu a ejaculat inauntru conteaza?sau se poate ramane si din lichidul care exista inaintea ejacularii?

Publicitate

loading...

#6 2008-12-30 12:52:32

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Conteaza, ai riscul un pic mai mic. Intr-adevar se poate ramane si de la lichidul pre-ejaculator, are si ala spermatozoizi.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.