|
Nu esti logat.
Un mic sfat :D#1 2008-12-31 10:02:43
un mic sfat :Dvreau sa ma ajutati si pe mine cu ceva... fac rev acasa la un prieten si m-am gandit sa nu ma imbrac in rochita ca nu op sa ma simt f bine...asa ca o sa ma imbrac in pantaloni negri si mi-am cumparat o bluzita gri iar pe dedesubt are o helancuta neagra pt ca e foarte decoltata bluza( asa am cumparat-o) si ca sa nu fiu imbracata in culori prea triste mi-am luat margele si cercei rosii.. voi ce credeti e bine? se potrivesc margelele la tinuta mea? apropo sunt blonda daca asta va ajuta la ceva astept parerile voastre Offline #2 2008-12-31 10:04:50
Re: un mic sfat :Dsa nu iti fie cald daca zici ca bluzita are o helanca pe sub Offline #3 2008-12-31 10:07:22
Re: un mic sfat :Dpai nu ca bluzita e cu maneca scurta si helanca e cu maneca lunga si nu e "pe gat" e asa la baza gatului, foarte subtire...usor transparenta nu cred ca o sa-mi fie asa cald... Ultima oara a fost editat de alllina (2008-12-31 10:13:28) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|