|
Nu esti logat.
Ce sa fac?#1 2009-01-02 19:36:41
ce sa fac?am unit doua folii de mercilon. Din a doua folie am luat 8 pastile pana acum. ieri am avut 3 scaune in interval de 5 ore de la luarea pastilei, din care 2 in primele 4 ore. nu au fost scaune moi, apoase. erau normale ca si consistenta, zic eu. dar totusi au fost 2 in primele 4 ore. am avut azi noapte si contact sexual. Ce sa fac? sa opresc pastilele si sa consider si ziua de ieri ca zi in care nu am luat pastile? si sa fac pauza? considerad ziua de ieri (in care am luat pastila, dar am avut cele 2 scaune in primele 4 ore) ca prima zi de pauza? sau protectia nu a fost afectata, nefiind scaunele apoase? cred ca cele 3 scaune de ieri au fost o consecinta a faptului ca am colon iritabil. Deci, voi ce m-ati sfatui? merci! Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #2 2009-01-02 19:38:28
Re: ce sa fac?fetelor moderatoare, stergeti voi un post din cele doua! nu stiu ce s-a intamplat! va ca eu nu pot sa sterg unul din ele! Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #3 2009-01-02 23:03:37
Re: ce sa fac?calypso, problema e la 4 scaune apoase..teoretic nu ar fi pb Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|