|
Nu esti logat.
Dureri menstruale#1 2009-01-02 19:00:46
dureri menstrualeSaluare si La Multi Ani! dati mi si mie va rog niste remedii pt dureri menstruale. sunt dependenta de nurofen forte si fiole de agocalmin si deja am inceput sa iau cate 2 deodata ca sa isi faca efectul. daca stiti alte metode va rog impartasiti le. desi iau anticonceptionale durerile nu au disparut de tot. luna trecuta nu am avut menstruatie, iar ieri cand a venit, a venit f abundent si cu niste dureri groaznice. am incercat si cu spirt pe burtica, sticlute cu apa calda, dar degeaba. azi noapte nici pastilele nu si au mai facut efectul. de niste exercitii fizice nici nu se pune problema. abia ma tarai pana la baie.. astept sfaturile voastre. Offline #2 2009-01-02 19:15:18
Re: dureri menstrualeAi incercat sa iei niste calciu inainte sa-ti vina? La mine a ajutat... Offline #3 2009-01-02 19:18:39
Re: dureri menstrualenu, nu am incercat. dar am trecut pe lista. poate poate. mc Offline #4 2009-01-02 19:26:38
Re: dureri menstrualecel mai bne t duci la doctor... yo de al atatea medicamente .. am facut alergie la algocalmin.. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #5 2009-01-02 19:30:06
Re: dureri menstrualecel mai bine sa mergi la un ginecolog pt o ecografie transvaginala. sa nu ai o anexita ceva daca ai dureri asa de mari. Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-02 19:33:36
Re: dureri menstrualeam fost la doctor, stiu de ce am durerile astea. doctorul a zis k o sa mi treaca in timp de la anticonceptionale. doamne fereste sa fac si eu alergie la agocalmin. fiola aia e singura mea scapare. si da, daca dorm, knd ma trezesc ma simt mai bine. dar nu intotdeauna se poate. ( cand sunt la servici, n am ce sa fac) Ultima oara a fost editat de roxipoxi (2009-01-02 19:34:15) Offline #7 2009-01-03 12:43:48
Re: dureri menstrualesi cu papuci de casa in casa, ca jos oricum e rece, pe parchet, gresie. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #8 2009-01-03 15:36:20
Re: dureri menstrualeare dreptate Danae, eu acum iau cate 2 pastile de 400 mg, sau o pastila si o fiola de agolcamin ca sa-si mai faca efectul. iar cu imbracatu subtire, cu salele si buricele goale m-am lecuit de vreo cativa ani, de cand m-am desteptat sa zic asa knd mi-am dat seama k nu merita sa fii fudula, daca dupa aceea te dor toate cele. plus ca doctorul meu mi-a spus sa am grija cu anexita, ca pe viitor ma va afecta ( in privinta bebeilor), sa am mereu mijlocul acoperit, sosete in picioare. ah, da. si sa nu mai stau cu picioarele in apa rece (asa spalam inainte covorasele in baie) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|