|
Nu esti logat.
Clitoris -prea mare???#1 2009-01-03 15:25:11
clitoris -prea mare???am si eu o intrebare care ma framanta de ceva timp.am clitorisul prea mare si nu stiu dak este in regula.am citit peste tot k ar trebui sa fie cat un bob de mazare si sa fie acoperit de un invelis.la mine nu este acoperit.este vreun motiv de ingrijorare?????va rog raspundeti-mi Offline #2 2009-01-03 15:29:04
Re: clitoris -prea mare???depinde de fiecare persoana in parte, nu toate suntem la fel...asa cum una are ochii mai mari alta mai mici asa si cu clitorisul. Offline #3 2009-01-03 15:32:59
Re: clitoris -prea mare???se spune ca, de fapt, clitorisul e un penis in miniatura............, organele sexuale difera de la femeie la femeie, un barbat poate sa iti spuna cat de diferite sunt "ele"... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2009-01-03 15:38:06
Re: clitoris -prea mare???ms pt raspunsuri.deci sa inteleg k nu am motive de ingrijorare nu? Offline #5 2009-01-03 15:42:02
Re: clitoris -prea mare???nu..., ce, barbatii sunt toti la fel?????????????? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#7 2009-01-03 15:55:46
Re: clitoris -prea mare???stai linistita iubita ....fiecare e diferit in felul lui .....si mai ales la pasarici ...unele sunt mai grase ...altele mai mici ...diferite toate ...unice in felul lor ..be the best ...fuck the rest )) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|