homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Reactii adverse acc?

#1 2009-01-03 15:53:52

roxipoxi
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-04

reactii adverse acc?

ma interseaza sa stiu daca vreuna dintre voi a patit ce am patit eu. daca nu, probabil mi se trage de la altceva. duminik voi incepe a 4- a folie de acc, melleva 35. acum o luna, mi a aparut o mica roseatza, cu niste brobonele mici, una langa alta pe piept. prurit. eczeme.  ma mananca rau. am incercat sa nu ma scarpin. m am dat cu clotrimazol si pimafucort ( care e pe baza de hidrocortizon), dar nu a schimbat nimic. asta e bine, k inseamna k nu am bacterii acolo. problema e k pata aceea mica, s a facut imensa, s a intins, si pe langa aia mi-au mai aparut inca 18 mici ( numarate) pe piept si burta si inca vreo 3 pe mana, care si ele la randul lor au inceput sa se intinda.  iubi al meu ( e doctor stomatolog) zice k de la acc ar fi. tind sa-l cred, ca deh, e medic. dar pe deoparte , nu. k nu e si ginecolog. voi ati patit asa?
saptamana viitoare voi ajunge la dermatolog.

patfierbinte

#2 2009-01-03 15:57:33

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: reactii adverse acc?

sincer io n-am mai auzit de asa ceva .....cel mai bn te va a lamuri dr

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.