homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbarea anticonceptionalelor!?

#1 2007-04-11 20:14:54

Marmie
New member
Inregistrat: 2007-04-08

Schimbarea anticonceptionalelor!?

Buna ziua! va rog sa ma ajutati si pe mine!am luat anticonceptionale 1 an, primele 4 luni marvelon recomandate de la planning, cu acestea m-am simtit foarte rau, umflata si nu mai aveam menstruatie aproape deloc, apoi un alt doctor mi-a recomandat yasmin ca ar fi mai bune(fara sa imi faca analize). Dupa yasmin m-am ingrasat 8 kilograme si au inceput sa imi apara varice!sad
Acum fac pauza o luna dupa care vreau sa iau alte pastile ma gandeam la karrissa ca are o concentratie mai mica de hormoni si poate nu o sa mai am nici o problema!
Totusi mi-e teama ca nu sunt aceeasi hormoni in ambele si ca o sa am iarasi sangerari(am avut o luna intreaga cand am luat prima folie de marvelon)!
Credeti ca as putea sa iau karissa?Sau imi recomandati altceva?

Ultima oara a fost editat de Marmie (2007-04-11 20:27:23)

Fuzz up your life!

#2 2007-04-11 20:51:54

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: Schimbarea anticonceptionalelor!?

daca ai deschis aici un nou subiect, sterge-l mesajul din partea cealalta, ca sa nu iei warn wink e derutant si pt noi, eu ti-am raspuns ceva acolo...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2007-04-11 22:09:42

Marmie
New member
Inregistrat: 2007-04-08

Da, imi cer scuze! sunt noua pe aici! multumesc frumos, ivy si astept sa imi spui si mie cum e cu autodisciplina!

Fuzz up your life!

#4 2007-04-11 22:33:18

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

pai ma refeream pt inceput la o mica dieta, sa slabesc putin, si dup-aia daca ma vad mai subtirica o sa-mi vina mai usor sa ma abtin de la mancat big_smile. stiu cum e cu ingrasatu asta, si eu luam marvelon inainte si imi facea o pofta de mancare...mama mama! si acum, desi le-am schimbat, vad ca am ramas cu aceleasi obiceiuri alimentare. asa ca iau masuri drastice! smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.