|
Nu esti logat.
Am si eu o nelamurire...#1 2007-04-11 21:04:26
am si eu o nelamurire...buna tuturor...in primul rand vreau sa laud anticonceptionalele marvelon(pe care le iau de 2 ani jumate si pana acum nu am avut absolut nici o problema),dar de curand am facut o pauza de o luna,dupa care am reluat...problema este ca mi-a venit menstruatia abia la a 5a pastila placebo(in general sangerarea ma tine 6 zile) si nu stiu ce sa fac pt ca atunci cand voi termina pastilele placebo sangerarea cu siguranta nu se va opri...intrebarea este sa astept sa se termine menstruatia si abia dupa aceea sa incep sa iau urmatoarea folie,sau imediat dupa ce termin ultima pastila placebo sa incep o folie noua?...si curand fac 18 ani,vreau sa continui tot cu marvelon,e nevoie de reteta ca sa le iau?am auzit ca nu prea ar mai exista pe piata,este adevarat?va multumesc. Offline #2 2007-04-11 22:45:12
Re: am si eu o nelamurire...incepi folia noua dupa cele 7 pastile placebo indiferent de ce face menstra. in nici un caz sa nu faci pauza mai mare. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|