|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2009-01-04 10:03:04
intrebarechiar nu stiu daca am postat bine. luna aceasta e ultima de antibb, ca vreau si eu un bebel. am inteles ca treb facuta o anumita pauza dupa intreruperea lor pana sa raman insarcinata, unii zic o luna, altii 3-4...unde ar trebui sa ma duc inainte sa raman insarcinata ca sa imi fac toate analizele, ca sa fiu sigura ca nu am nici o probl inainte de conceperea bebeului. si nu stiti ce analize trebuie sa fac in acest caz? multam fetele Offline #2 2009-01-04 10:16:47
Re: intrebarefetele pe forum vor spune ca poti face bebe imediat dupa ce intrerupi anticonceptionalele, ca nu e nici o problema. Offline #3 2009-01-04 11:39:53
Re: intrebarecitomegalovirus, mycoplasma, ureaplasma, listeria, brucela, virus herpex simplex, chlamidia, aghbs, etc, respectiv analize hepatice, endocrine-unele se fac in anumite zile ale ciclului, consulta un medic endocrinolog, de asemenea faci secretie vaginala si testul Papa There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2009-01-04 12:11:59
Re: intrebareaoleu. multumesc mult de tot. eu sunt din mures. dar ma gand ca si aici treb sa fie unde sa le pot face. o intrebare mai ciudata ar fi, daca nu cumva stiti se pot face la orice la laborator, adica in sensul ca se pot oare face si la clinica de care apartin cu locul de munca? Offline #5 2009-01-04 12:21:26
Re: intrebarela laboratoarele private le poti face fara trimitere, probabil ca la clinica de care apartii le faci cu trimitere de la medicul de familie.... Ultima oara a fost editat de daliana (2009-01-04 12:23:22) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|