homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent- pentru doctoressa

#1 2007-04-11 18:48:21

demcrisa
New member
Inregistrat: 2006-08-21

urgent- pentru doctoressa

Medicul endocrinolog mi-a dat urmatoarea reteta pentru sindromul ovarelor polichistice virilizant:
1. Yasmin
2. Androcur- 1/4 pastila in primele 10 zile de Yasmin
3. Nizoral-comprimate
4. Sprinolactona
5. Euthyrox(pentru gusa)
Am urmat tratamentul timp de o luna. In pauza de 7 zile ar fi trebuit sa imi vina menstruatia, dar nu a venit. Mentionez ca  este exclusa orice posibilitate de a fi insarcinata.
1. Atunci din ce cauza nu a venit?
2. Dupa cele 21 de zile de Yasmin, eu am luat in continuare spironolactona si nizoral. Trebuia sa fac pauza si la acestea doua timp de 7 zile?
3. Am mai luat si acum un an Yasmin, dar fara celelalte medicamente  si atunci nu am avut probleme. Maine, ar trebui sa incep o folie noua. Ce fac, le intrerup si ma duc inapoi la medic sau le iau in continuare? Multumesc.

#2 2007-04-11 20:11:45

kid_sim
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-03-23

Re: urgent- pentru doctoressa

doctoressa, vreau sa ma ajuti un pic, pls!
maine merg la doc dar pana seara poate ai tu timp sa-mi raspunzi ca ard.
am luat ovule klion si cred ca am avut contact cu sotul meu de 2-3 ori, neprotejat, in cele 10 zile (am intrebat doctorita inainte si mi-a zis ca nu am nicio restrictie, mentionez ca nu a facut referire la prezervativ sau altceva- oricum ejacularea s-a produs in exterior pt ceva mai multa siguranta). am ramas insarcinata dupa aceasta, cam la o saptamana, sunt sigura 99,99999%, in timp ce faceam spalaturi cu neogyn lavanda vaginala. am mai scris undeva dar.. (UM 14.02, conceptie 11.03, chiar daca pare putin credibil)
ar fi vreo problema pt sarcina, pt bb?? (stiu ca prospectul klion spune ca sunt contraindicate in primul trimestru de sarcina)
daca totusi s-a suprapus sarcina cu tratamentul klion ovule... e grav?

#3 2007-04-11 22:42:33

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

doctoressa mai intra abia luni. maine pleaca la timisoara. sad

Nobody home

#4 2007-04-12 09:32:26

kid_sim
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-03-23

ufff sad
pana atunci merg eu la doc.
ms nashira

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.