|
Nu esti logat.
O mica curiozitate#1 2009-01-05 01:52:51
O mica curiozitateFetelor eu tot am o dilema. A fost un baiat prezent de curand in viata mea, mie imi placea de el si lui de mine si am inceput sa iesim impreuna si discutand de multe chestii am ajuns, bineinteles, si la sex. Eu i-am spus lui ca nu o sa fac sex cu el, ca nu vreau sa ma leg de nimeni din tara si a spus ok, dar dupa cateva intalniri mi-a spus "Tu esti constienta ca nu o sa o pot tine mult timp cu tine asa?" Si atunci eu i-am spus ca tocmai de aceea nu inteleg de ce isi pierde timpul cu mine ca nu o sa fac sex cu el. Apoi ne-am mai vazut de cateva ori si atunci a inteles ca, de fapt, eu nu vreau sa ma culc cu el si a zis sa ma decid ca el nu rezista langa mine asa. Si atunci i-am zis ca ramanem amici. Si a spus ca el nu poate sa fie asa ipocrit incat sa stie ca ma doreste si sa iasa cu mine in oras ca amici si ca el nu poate sa fie doar prieten cu o fata. Si acum stau si ma gandesc oare chiar a fost sincer ca nu poate sa fie ipocrit sau chiar vroia doar sex de la mine? Offline #2 2009-01-05 03:30:38
Re: O mica curiozitateAtata timp cat isi dorea sa se culce cu tine si probabil noaptea, sub cearceaf avea imaginea ta in cap... cred ca si eu ca nu putea sa fie doar amic cu tine... s-ar fi chinuit sa se abtina... Offline #3 2009-01-05 12:14:45
Re: O mica curiozitateeu cred ca se referea ca nah nu poate sa fie doar amic cu tine atatata tp cat il atrageai ... mi se pare si normal sa nu te chinui sa stai langa o persoana doar asa ca amic atatat tp cat tu ai alte sentimente` #4 2009-01-05 17:23:22
Re: O mica curiozitateasa zic si eu... mai bine sa nu te implici sexual.. o sa iti fie mai greu Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2009-01-05 17:47:52
Re: O mica curiozitatepai tocmai de asta nici nu am vrut, dar el a zis ca sunt prefacuta desi eu i-am spus de la bun inceput ca nu vreau sa fac sex cu el si m-am trezit cu replica "asa zic toate la inceput" Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-05 18:10:11
Re: O mica curiozitateNu te mai gandi la ce a fost....gandeste-te ca ai scapat de el mai ales ca nu voiai "sa te legi la cap" cum ai zis tu. Da uitarii totul daca nu te interesa o relatie de nicio natura cu el. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|