homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire

#1 2009-01-05 19:21:27

star0kitty
New member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-16

nelamurire

La Multi ani, fetelor. sa aveti un an plin de bucurii, succese si sanatate din plin.
fetelor, am si eu o nelamurire. nu stiu exact unde sa postez, dar cred ca aici e bine.
prietenul meu are o problema(care persista de foarte multi ani, dupa cum zice el). pe pielea de pe fese(mai spre centru...formeaza ca un oval pe ambele fese, nush cum sa zic altfel) are ca un fel de inflamatie, roseata. nu are probleme cu scarpinatul, numai ca atunci cand transpira, zona se face cam rosie.o data am vazut ca a prezentat niste sangerari in acea zona(era vara, foarte cald si transpirase mult). eu i-am zis de nush cate ori sa se duca la dermatolog sau la un doctor dar nu vrea.
eu as spune ca ar fi ca o ciuperca desi nu stiu ce sa zic.  sad
s-au mai intamplat cazuri de genul acestei probleme?

"Sunt lucruri pe care le stiti, dar nu stiti ca le stiti; cand veti sti ceea ce nu stiti ca stiti, va veti schimba! "(M. Erikson)

#2 2009-01-05 19:35:16

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: nelamurire

eu l`as sfatui sa mearga la dermatolog sa vada ce e cu eruptia aia.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-01-05 22:32:44

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: nelamurire

Danae a scris:

eu l`as sfatui sa mearga la dermatolog sa vada ce e cu eruptia aia.

Acelasi sfat....nu stiu daca ar putea spune cineva ce poate fi daca nu vede si cel mai avizat ar fi un dermatolog.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.