homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sondaj de opinie : Ovule sau creme? :)

#1 2009-01-05 21:24:06

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Sondaj de opinie : Ovule sau creme? :)

Ce a avut un rezultat favorabil impotriva candidozei? ovulele sau cremele? mi'au fost prescrise ovule, pentru ca e o forma usoara...cel putin asa mi s'a spus:) dar voi ce ati folosit mai exact, si ce a avut / nu a avut efect?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#2 2009-01-05 22:51:24

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

Re: Sondaj de opinie : Ovule sau creme? :)

avantajul e ca ovulele ti le poti introduce destul de usor in vagin - concentratie crescuta de antifungic si care sta acolo ore intregi,
crema - mai greu sa pui ac cantitate inauntrul vaginului. este mai mult pt uns partea externa a organelor genitale. eu vad cema ca si tratament simptomatic.  cauza e tot "inauntru" si e mai greu sa bagi atata crema acolo si nici nu mi se pare extrem de igienic smile

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#3 2009-01-05 22:57:43

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Sondaj de opinie : Ovule sau creme? :)

ovulele
exceptie face gynofort care are acel aplicator

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.