|
Nu esti logat.
Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!#1 2009-01-05 08:12:35
Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!Inainte de toate vreau sa va urez "La multi ani!". Din varii motive nu am mai intrat de cam multisor pe forum, dar acum ca am comis-o...am nevoie de un sfat. Nici nu stiu cum sa va zic, dar incerc sa explic cat mai clar posibil. Azi dimineata am observat si m-am socat totodata vazand ca pastila de ieri nu e luata si eu imi iau pastilele cu sfintenie. In panica momentului am luat-o si pe cea de ieri si pe cea de azi, numai ca sa imi dau seama dupa cateva momente ca blisterul trebuia sa fie inceput de duminica si el era inceput de sambata. Deci undeva pe parcurs cred ca m-am incurcat in pastile si in una din sambete, am luat pastila de la inceputul blisterului. Cel mai tragic e ca aseara am avut contact sexual. Sper ca am explicat destul de bine si astept cu maaaare nerabdare un sfat...(aa si am uitat sa precizez - iau Yasmin) Ultima oara a fost editat de razz0rblade (2009-01-05 08:13:39) I'm falling apart / I'm barely breathing / With a broken heart / That's still beating /In the pain / There is healing In your name / I find meaning / So I'm holding on I'm barely holding on to you. Offline #2 2009-01-05 08:24:14
Re: Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!deci tu le-ai luat corect, numai ca ai incurcat zilele pe folie.. Offline #3 2009-01-05 08:35:34
Re: Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!da, nu stiu nici eu ce sa zic de o sarcina, ca iau pastilele de cam 1.5 ani. Si faza cea mai dura e ca pastilele sunt luate, dar nu stiu cat de bine. Eu m-am speriat pentru ca pastila de ieri, duminica, nu era luata si eu chiar ieri am avut un contact sexual. Dar cand m-am uitat mai bine erau luate atatea pastile cat trebuiau sa fie luate pana acum, numai ca incurcat. Si nu stiu cand am reusit sa le incurc, tot ce constientizez acum e ca cea de ieri lipsea pe blister. Sper sa aibe vreun sens ce zic eu aici acum. I'm falling apart / I'm barely breathing / With a broken heart / That's still beating /In the pain / There is healing In your name / I find meaning / So I'm holding on I'm barely holding on to you. Offline #4 2009-01-05 08:38:33
Re: Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!pai e ok. stai linistita. le iei frumos in continuare si ultimele 2 zile iei din alt blister pe care apoi il tii de rezerva. Offline #5 2009-01-05 08:57:39
Re: Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!e bine ca ai luat-o si pe cea de ieri .... care ai uitat-o , normal cea de azi ar fi trebuit sa o iei la ora obisnuita, dar daca ai luat-o asta e.... , sa respecti insa ora de acum iei pastile la ora la care ai luat-o pe cea de azi.... Dupa cate stiu Yasmin sunt monofazice, deci au aceeiasi concentratie de hormoni , nu se intampla nimic daca le incurci ..... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-05 09:02:24
Re: Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!dar din cate am inteles eu nu a uitat`o pe cea de ieri. doar ca a luat aiurea de pe blister. ea incepea duminica pastilele. si de fapt lipsea si cea de seambata...dinainte de duminica.. deci le-a luat bine, numa ca in loc sa o ia pe cea din nush care zi, a luat`o pe cea de sambata, dinainte de duminica in care a inceput folia. Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-01-05 09:03:40) Offline #7 2009-01-05 11:57:10
Re: Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!da, are dreptate Loveable, eu chiar nu stiu cand am luat-o pe cea de sambata. eu le iau de obicei dimineata cand ma trezesc, si azi dimineata am descoperit minunea ca lipsea cea de ieri. si de asta sunt foarte incurcata si nu stiu ce sa fac...sa iau postinor...sa nu iau...simt ca trece timpul si eu nu fac nimic... Ultima oara a fost editat de razz0rblade (2009-01-05 12:43:57) I'm falling apart / I'm barely breathing / With a broken heart / That's still beating /In the pain / There is healing In your name / I find meaning / So I'm holding on I'm barely holding on to you. Offline #8 2009-01-05 14:26:14
Re: Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!Nu lua postinor,eu asa zic.E o mare bomba de hormoni,mai ales k iei si yasmine.Pentru linistea ta,protejeaza-te 7 zile,de acum. Iubesc si sunt iubita Offline #9 2009-01-05 15:10:03
Re: Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!deci le-ai luat pe toate dar in alta ordine? nu-i nici o pb Offline #10 2009-01-05 15:16:11
Re: Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!sa speram...ca ma cam simt cu sabia deasupra capului... I'm falling apart / I'm barely breathing / With a broken heart / That's still beating /In the pain / There is healing In your name / I find meaning / So I'm holding on I'm barely holding on to you. Offline #11 2009-01-05 16:54:07
Re: Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!nu ai de ce sa iei postinor. ai luat una in plus (daca zici ca tu le iei dimineata). atata tot. nu e nici o problema. Offline #12 2009-01-05 23:49:06
Re: Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!deci voi credeti ca nu am de ce sa imi fac griji...Eu ma mai gandeam la o varianta in caz ca intr-adevar am facut o prostie, pastila lipsa de ieri era spre saptamana a 3 a si in prospect spune sa unesc foliile, dar nu stiu daca pot sa traiesc cu stresul asta inca o luna...pfff... I'm falling apart / I'm barely breathing / With a broken heart / That's still beating /In the pain / There is healing In your name / I find meaning / So I'm holding on I'm barely holding on to you. Offline #13 2009-01-06 09:10:08
Re: Cred ca am facut o prostie si am nevoie de un sfat!!!Nu ai de ce sa iti faci griji. Daca esti sigura ca doar ai incurcat pastilele si ca nu ai uitat nici una, nu exista nici un risc. Ia pastilele in continuare asa incurcate cum le ai (yasmin sunt monofazice si nu conteaza ordinea in care le iei) si in ziua 21 iei o pastile de pe o alta folie ca sa se mentina protectia si pe timpul pauzei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|