homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibil alergica?

#1 2009-01-06 14:14:16

Gio88
Membru
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2009-01-06

Posibil alergica?

Am fost la un control de rutina la ginecolog.Aveam o secretie usor modificata si o stare de disconfort in zona genitala asa ca doamna doctor mi-a zis ca ar fi indicat sa fac o analiza a secretiei. In rezultatul de la secretia vaginala scrie grad de puritate IV. Micoza pozitiv. In urma rezultatului mi s-a pus diagnosticul de colpita micotica si mi s-a dat urmatorul tratament: Macmiror ovule o cutie, 1 ovul /zi seara + Flucoric 150 mg o tableta pe saptamana timp de o luna si o tableta pt partener doar o saptamana si Lomexim unguent de 2 ori pe zi. Am uitat sa precizez ca am fost racita la plamani(pneumopatie acuta) si am stat o saptamana in spital unde mi s-a facut tratament injectabil cu antibiotice din 8 in 8 ore dupa ce am iesit din spital tratament medicamentos cu antibiotice(ergomed sau ergomet ceva de genul nu le mai retin denumirea). Doamna doctor mi-a spus ca cel mai sigur din cauza asta am facut aceasta colpita. (relatii sexuale cu partenerul nu mai intretinusem de 8 luni) Ieri am inceput tratamentul. Dupa ce am luat pastila de flucoric la putin timp, stand in pat a inceput sa mi se faca ameteala si sa sa mi se incetoseze vederea, simteam ca lesin. Pe prospect scrie ca poate provoca ameteli, greata si diferite simptome asa ca am incercat sa ma linistesc. Seara, dupa introducerea ovului m-am pus sa dorm. De dimineata, la toaleta am observat pe chilot o secretie de culoare verde-galbui, foarte abundenta, iar apoi mi s-a facut rau dintr-o data, aceleasi simptome de seara trecuta dar mult mai accentuate. Abia am ajuns in pat. Acum ma simt mai bine, putin slabita. Este normala acea secretie si acele stari sau sunt alergica la ceva? Sa intrerup tratamentul si sa merg sa consult medicul ginecolog? Multumesc

#2 2009-01-06 15:05:02

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Posibil alergica?

starile tale nu sunt normale. eu zic si iti suni medicul si sa ii spui de toate acestea

#3 2009-01-06 15:09:28

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

1. Da, e f probabil ca de la tt cu antibiotic ai facut micoza.
2. Flora de grad IV inseamna ca flora "buna" e cam distrusa si pe-acolo isi face de cap ciuperca.
3. De la fluconazol nu ai ameteli. E toxic hepatic, dar ameteli nu da. Alergica erai daca faceai rash (inrosirea pielii) sau eriteme (tot pete, tot pe piele). Oricum, floconazol ai luat decat o data.
4. De ovule nu stiu. E posibil ca ce ai vazut pe chilot verde-galbui sa fie de la ovul. Cum e cu ovulul, fetele?

#4 2009-01-06 15:13:53

lady in black
Insomniac member

ovulul se elimina cate putin dar scurgere verde galbui :f?rv?nad:

#5 2009-01-06 15:17:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai nu stiu ce culoare are substanta din Macmiror, eu am folosit o data niste ovule cu spirulina care erau verzi-verzi, ca-n Alien smile
ma gandesc ca ameteala poate fi un efect secundar, daca scrie si pe prospect, eu cand am luat Nizoral, care e tot antimicotic, eram ametita non-stop
pe de alta parte, daca ti s-a facut rau si a doua zi, nu mai era de la Flucoric... sa nu fie alta cauza

Publicitate

loading...

#6 2009-01-06 15:19:05

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

hmmmm, ceva asemanator starilor tale am patit eu de la antibiotic. e drept ca in timp ce le luam ( 2 combinate, date in doze mari de un medic tampit )....discuta si tu cu medicul de familie, vezi ce zice si cu ginecologul pentru scurgere...

si ergomet-ul e tonic uterin, dar nu antibiotic, ergomed nu exista, cred ca ai luat erdomed care nu e antibiotic ci ajuta la eliminarea secretiei bronsice

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-01-06 15:22:39)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#7 2009-01-06 16:08:34

Gio88
Membru

ergomedul l-am luat in combinatie cu un antibiotic pt plamani dar nu mai stiu cum se numeste. culoarea de pe chilot seamana cu cea a ovulelor dar nu ma pot pronunta. o sa incerc sa ajung maine la ginecolog. Va multumesc si o sa va tin la curent.

#8 2009-01-06 16:25:43

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

gio legat de macmiror....am folosit si eu si imi puneam absorbant pt ca se scurgea peste noapte si a doua zi era pe absorbant ca o pasta galbena ... flucoric de asemenea fac acum tratament cu el dar nu am patit nimic....cred ca ar trebui sa ii spui medicului tau sau macar la farmacie sa intrebi legat de aceste simptome

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#9 2009-01-06 17:51:55

lady in black
Insomniac member

daca si ovulele au aceeasi culoare atunci e ok, la asta nu m-am gandit tongue

#10 2009-01-06 18:07:30

Gio88
Membru

seamana foarte mult cu culoarea ovulelor. Dar cu ameteala..e ok sa ma simt si ametita in continuare?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.