|
Nu esti logat.
Buna#1 2007-04-12 23:44:24
bunabuna de cateva zile am intrat pe acest forum si am invatat cat de cat din ce ati scris voi:) si am luat cateva sfaturi ... am fost la medic ...... mi-a recomandat doctorul acest antibebe (logest) il iau de 4 zile , pana acum nu am luat niciodata pentru ca nu am inceput de foarta multa vreme viata sexuala si nu aveam nevoie dar sincer de 4 zile incoace ma simt rau , ma doare capul ingrozitor stare de oboseala ,de ameteala , greturi si chiar varsaturi e normal asa sa se intample ? astept un raspuns multumesc Offline #2 2007-04-12 23:47:45
Re: bunadin cate stiu eu nu prea e bine sa se intample asa mai ales cu varsaturi. Offline #3 2007-04-13 00:06:26
Re: bunabuna!in primul rand,ar fi trebuit sa postezi la vreau sa aflu:) At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #4 2007-04-13 01:21:59
Re: bunadin cate am aflat eu de la cineva nu este adevarat chestia cu pastila in 4 ore k daca o vomiti nu my are efect.acu nushu cat la % e adevarat. deci pastila cum o inghiti se duce in stomak substanta trece prin ficat apoi in sange si asta nu dureaza nici my mult nici my putin de o jumate dh s zicem. deci chestia ca nu se asimileaza in 4 ore e cam nushu ciudata. te-as sfatui sa iti schimbe anti daca iti este asa rau. termina mai bine folia si dupa, dar daca te simti atat de rau du-te la medic sa ti le schimbe. si eu vreau sa mi le schimb. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #5 2007-04-13 12:59:50
Re: bunadin ce am mai auzit si eu stiu ca nu e normal sa te simti rau de la ac.daca ti-e rau inseamna ca nu ti se potrives si cel mai indicat ar fi sa le schimbi.asa am patit eu cu diane 35,din prima zi cand am luat pastiluta m-am simtit fff rau,varsam in fiecare noapte si dupa cateva zile le-am lasat.acum iau logest si nu mi-a fost rau nici macar o data Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-13 14:27:32
Re: bunapai hai sa le luam pe rand: da, este posibil ca de la pastile sa te simti rau, asa ca daca persista mergi din nou la medic sa ii spui si o sa le schimbe; in al doilea rand la partea cu vomatul e cam asa: pastilei ii trebuie aproximativ 4 ore ca sa se absoarba in organism, asa ca daca vomiti imediat dupa e nasol, dc trec 3-4 ore e ok; depinde si de fiecare. "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|