homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua!ma poate ajuta cineva?

#1 2009-01-07 09:54:19

paco
New member
Inregistrat: 2009-01-06

buna ziua!ma poate ajuta cineva?

am o masea de minte care e rupta,nu mai are capac,si intr-o zi am mers la stomatolog sa o scot dupa ce s-a uitat doctorul la ea a zis ca e deschis canalul si imi pune ceva acolo sa nu ma mai doara ca acu nu mai are timp sa o scoata ca e tarziu si poate dura lucrarea,mi-a pus putina vata cu ceva medicament(unguent ceva)si o plomba provizorie si mi-a zis ca acu pot sa plec ca nu o sa ma mai doara si daca mai vreau sa vin la extractie sa viu daca nu,nu.Nu m-a mai durut maseaua,dupa doua zile mi-a cazut plomba dar tot nu m-a mai durut maseaua timp de o luna pana acu cateva zile cd m-au luat niste dureri de nu mai puteam respira si m-am dopat cu tot felul de medicamente si fiole ca la doctor mi-e foarte frica sa ma duc(am mai incercat eu sa merg da cd am ajuns la doctor m-am intors inapoi ca era sa si lesin).acum vreau sa stiu ce e de facut sa nu ma mai doara,nu este ceva medicament sa imi pun la masea sa imi omoara nervu?numa la doctor sa nu trebuiasca sa merg

#2 2009-01-07 10:01:11

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

Re: buna ziua!ma poate ajuta cineva?

pai stiam ca augmentin / augumentin e bun pentru masea..  dar nu cred ca doctorul a facut o treaba buna daca ti-a cazut plomba dupa 2 zile..... parerea mea este sa consulti un al 2-lea medic

cuc.

#3 2009-01-07 11:09:40

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

Re: buna ziua!ma poate ajuta cineva?

pai atunci ar trebui sa mearga sa ii scoata nervul, nu ? cand mergeam la dentist rasucea un ac fin si subtire in el si gata

cuc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.