homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzieri foarte mari ale menstruatiei-2

#20 2006-12-13 15:55:03

csaby
New member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatiei

buna...deci trebe sa ii vina dupa luna in care ia intirziat 6 zile,deci au trecut 25 zile si peste trei zile ar trebui in mod normal sa ii vina menstruatia din nou.

#21 2006-12-13 17:53:00

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

am inteles acum

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2006-12-14 21:27:27

csaby
New member

buna din nou...nu stim cum am putea face sa ii vina cit de cit menstruatia la timp,sau care sint cauzele de intirziere sau cind ii vine mai repede...mersi...

#23 2006-12-15 14:40:22

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

cred ca mai bine ar fi sa vada un medic si sa-i explice problema decat sa stea atat de stresata ...bafta mare

#24 2006-12-17 13:44:32

csaby
New member

da ar trebui dar stii cum e cind nu ai fost inca la ginecolog...

Publicitate

loading...

#25 2007-02-13 22:41:56

csaby
New member

eu nu mai inteleg aproape nimik...odata ii vine mai repede menstuatia prietenei odata ii intirzie ...stresul oare\?????????????????????

#26 2007-02-14 11:14:26

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

csaby, are eventual ciclu neregulat. Cu sau fara stres, asa e ea. Nu inseamna nimc patologic, foarte multe femei au ciclul neregulat, nu e boala, e o normalitate. Ia-o ca atare si gata. Protectie contraceptiva eficienta pe toata durata ciclului si scapi de batai de cap

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#27 2009-01-06 20:30:07

pixmacrm
Membru
Inregistrat: 2009-01-06

Salutare pentru totii membrii forumului!!
Am si eu o problema destul de mare si as vrea sa aflu mai multe de la dumneavoastra!Niciodata nu am avut menstruatie regutata(mereu imi intarzia 3-4 zile....au fost doar vreo 3-4 luni consecutive de mi-a venit regulat).Mi-am inceput viata sexuala acum 2 ani si ceva...niciodata nu am luat anticonceptionale si nu am fost la ginecolog.De cele mai multe ori am relatii sexuale neprotejat(asta pt k am facut-o doar cu iubitul meu). Problema cea mare este ca nu mi-a mai venit menstruatia de aproximativ 2 luni, mi-e teama sa merg la doctor, insarcinata nu cred k sunt deoarece am faq 2 teste si au iesit negativ....(ultima data knd am avut relatii sexuale a fost la inceputul lunii noiembrie....si ultima data knd am fost la menstruatie a fost la sfarsitul lui octombrie 26-30...si acu de curand am mai avut relatii sexuale)un test l-am facut la inceputul lui decembrie si unul inainte de Craciun.Nu m-am ingrijorat k nu mi-a venit o luna k mi s-a mai intamplat si anul trecut tot pe vremea asta!!!Nu mi-a venit in luna decembrie dar la inceputul lui ianuarie mi-a venit!!!Sunt foarte trista si nedumetrita se poate sa fiu insarcinata????Sunt constienta ca trebuie sa merg la doctor, dar inainte am nevoie de sfaturile dumneavoastra!!!Va multumesc!!!

#28 2009-01-06 20:35:34

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

daca testul a fost negativ inseamna ca nu esti insarcinata. in legatura cu contactele mai recente orice e posibil. avand cm neregulat si facand sex neprotejat banuiesc ca iti dai seama ca te cam risti
despre vizita la medic nici nu se pune problema, trebuia sa o faci de mult timp. lasa teama ca nu rezlvi nimic cu ea.
si ar fi bine sa mergi si la un cabinet de planning sa discuti despre mijloacele contraceptive

#29 2009-01-08 00:14:50

pixmacrm
Membru
Inregistrat: 2009-01-06

lady in black a scris:

daca testul a fost negativ inseamna ca nu esti insarcinata. in legatura cu contactele mai recente orice e posibil. avand cm neregulat si facand sex neprotejat banuiesc ca iti dai seama ca te cam risti
despre vizita la medic nici nu se pune problema, trebuia sa o faci de mult timp. lasa teama ca nu rezlvi nimic cu ea.
si ar fi bine sa mergi si la un cabinet de planning sa discuti despre mijloacele contraceptive

gata azi mi-a venit menstruatia....o sa merg kt de curand la medic k s-ar putea sa fie ceva neregula cu me...sper sa fie bine....dar eu locuiesc intr-un oras foarte mic si sigur la noi in oras nu exista cabinet de planning(nu stiu foarte bine ce este acest cabinet)....

#30 2009-01-08 09:02:04

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Pixmacrm in orice maternitate ar trebui sa existe cabinet de planning ... daca unul particular nu este.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.