|
Nu esti logat.
Interpretare secretie vaginala#1 2009-01-08 19:34:10
Interpretare secretie vaginalaRecent, dupa o infectie cu Trichomonas, tratata cu Metronidazol, dupa urmatoarea schema-10 zile cate 2 cpr.+5 zile cate 2cpr,de doua ori pe zi-mi-am facut o lama, iar rezultatul afost urmatorul: numeroase epitelii, numeros mucus, reactie leucocitara pronuntata, flora de tip II, candida prezent, trichomonas absent.Mentionez ca pe lama precedenta, Candida nu era prezenta, doar trichomonas.Incerc sa urmez un tratament cu Nizoral si as vrea sa stiu o schema de tratament care sa dea rezultate cat mai bune! Offline #2 2009-01-08 19:43:29
Re: Interpretare secretie vaginalamedicul nu ti-a dat tratament pt candida? ai nevoie de un antimicotic si de ovule... Offline #3 2009-01-08 19:44:17
Re: Interpretare secretie vaginaladoar medicul iti poate prescrie tratament. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|