homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna.

#1 2009-01-08 20:34:34

alinutza_gr
Membru
Inregistrat: 2009-01-08

buna.

buna. folosesc anticonceptionale diane 35 de o luna. am fost la dermatolog si mi.a dat un tratament pe baza de antibiotice mai pot folosi diane 35 in continuare?

#2 2009-01-08 20:39:11

elena26
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-01

Re: buna.

poti folosi...da tb protectie suplimentara pe perioada cat faci tratamentul si 7 zile dupa

#3 2009-01-08 20:41:55

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

iei in continuare anticonceptionalele cum trebuie, iar pe perioasa tratamentului + inca 7 zilde dupa, folosesti si prezervativul. antibioticele scad eficienta antic.

cuc.

#4 2009-01-08 20:46:41

LadyRaven
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-04-18

"Este posibila o reducere a eficientei actiunii preparatului prin grabirea metabolizarii acestuia datorita unor inductori enzimatici, ca de ex. prin barbiturice, rifampicina, antiepileptice (ca Barbexaclon, Carbamazepin, Phenytoin, Primidon) ca si prin distrugerea florei intestinale prin antibiotice (de ex. ampicilina)." asta este din prospect...dar din cate stiu eu diane 35 nu sunt anticonceptionale,au doar ca efect secundar anticonceptia...pe langa antibiotice sa iei ceva tabletute pt protectia florei bacteriene,nu imi aduc aminte exact cum se cheama dar daca te duci la farmacie si ii spui la farmacista ce vrei sigur iti da ceva...desi nu inteleg de ce nu ti-a prescris medicul care ti-a prescris antibioticele...normal asa ar fi

free spirit... puss bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.