|
Nu esti logat.
Boala genetica#1 2009-01-07 23:22:45
boala geneticamatusa mea din partea mamei are wilson , bunicul meu a avut si el , si inca doua surori de ale bunicului , iar tatal bunicului meu a avut aceleasi manifestari ca cele de la boala wilson.... ar trebui sa fac analize in acest sens ? dar lui robert ar trebui sa ii fac ? Offline #2 2009-01-08 09:03:57
Re: boala geneticaI-am lasat link doctoressei. Eu personal nu stiu ce sa-ti raspund. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-01-08 13:40:19
Re: boala geneticatrebuie sa faci niste teste genetice....... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2009-01-08 18:51:17
Re: boala geneticada, eu cred ca ar fi bine macar sa ceri un sfat genetic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-01-08 23:00:02
Re: boala geneticaeu pot sa fac investigatiile pt depistare , dar pt robert nu am cum una dintre analizele presupune colectarea urinei pe 24 ore ... iar robi nici la olita nu cere .... dar ar fi bine daca ar tine un regim sarac in cupru pana ar putea sa faca analizele ? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|