|
Nu esti logat.
Va rog o interpretare la papanicolau#1 2008-11-03 23:28:18
va rog o interpretare la papanicolauo sa scriu decat ce e bifat" Offline #2 2008-11-03 23:36:15
Re: va rog o interpretare la papanicolaunu e vb de o rana...si nici indicatii ca ar fi modificari asociate cu hpv nu sunt...bineinteles ca avand in vedere ca a trecut deja un an ar trebui repetat papul... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-11-03 23:45:02
Re: va rog o interpretare la papanicolauatunci nu am dat importanta, d-na biolog citolog care mi-a vizualizat frotiul a spus ca este o inflamatie si sa fac tratament. acum am auzit la o prietena ca are tot frotiu moderat inflamator hemoragic ( ea se stia cu rana pe col) si i-a iesit HPV pozitiv. ma gandesc sa fie si la mine un HPV pozitiv avand rezultatul la pap exact ca ea? Offline #4 2008-11-04 09:36:18
Re: va rog o interpretare la papanicolauPana nu facitestul HPV nu ai de unde sa stii. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-11-28 14:30:29
Re: va rog o interpretare la papanicolauBuna tuturor! Mi-am luat ieri rezultatele de la Papanicolau si secretie....nu pot ajunge la medic prea curand pt ca o sa-mi vina ciclul asa ca va rog mult ajutati-ma si pe mine sa-l interpretez ca sunt ingrijorata!!! Suna cam asa: Ultima oara a fost editat de ariciutza (2008-11-28 14:31:26) Today, everything's OK! Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-28 22:49:45
Re: va rog o interpretare la papanicolaucandida Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-11-29 01:09:53
Re: va rog o interpretare la papanicolauIti multumesc mult Doctoressa, nu ma asteptam sa-mi raspunzi chiar tu, dar as vrea sa te mai intreb...legat de Papanicolau...ce inseamna L-SIL acela...?Si celulele epiteliale pavimentoase superficiale frecvente?Ce este cu rezultatul la Ppn? Stiu ca o sa0mi spuna medicul mai multe cand voi merge la control...sper ca nu stresez...dar e normal sa vreau sa aflu..mai ales ca nu stiu la ce se refera toate pe acolo.... Ultima oara a fost editat de ariciutza (2008-11-29 01:32:53) Today, everything's OK! Offline #8 2008-11-29 10:58:24
Re: va rog o interpretare la papanicolauVestea buna este ca e o probabilitate mare ca fosta prietena a partenerului tau sa se fi pricopsit cu HPV-ul dupa ce a terminat-o cu el ( in 20% devine nedetectabil in 2 ani, deci faptul ca a trecut un an si 7 luni , combinat cu faptulca ar fi trebuit sa se fi contaminat cu minim cateva luni inainte...);vestea mai putin buna este ca de obicei LSIL se datoreaza HPV...Tu de cat timp esti cu el? Offline #9 2008-11-29 12:56:41
Re: va rog o interpretare la papanicolauEu sunt cu el din luna aprilie 2007...in conditiile in care ei avusesera ultimul contact prin luna februarie a aceluiasi an...Deci a trecut un an si 9 luni de cand ei au facut-o ultima oara..si un an si 4 luni de cand am inceput noi realatiile sexuale...el stiu sigur ca nu a avut alte relatii in timpul cat a fost cu mine deci....dintr-un singur loc ar fi putut fi...Exista cumva vreo legatura intre momentul infectarii cu HPV si debutul bolii...sau a simptomatologiei...a mom cand el devine activ...?Ea spre ex a descoperit ca are asa ceva in urma unei povesti f urate cu o rana pe col....care nu a reactionat la niciun tratament...a facut bipsii peste biopsii..la fel si colposcopii si cauterizari.....nu stiu daca are vreo importanta, dar dupa incheierea rel cu el in luna februarie, a descoperit rana aceea in luna octombrie..si era deja intr-un stadiu cam avansat...nici acum, dupa un an, nu s-a vindecat ..as dori sa intreb...am auzit k HPV-ul doar se tine sub control prin stimul sist imunitar...este asta suficient si eficient?.........Ce senzatie....sa stii ca ai asteptat omul potrivit pana la 20 de ani...pt a-ti incepe viata sexuala cu cineva care chiar sa simti ca merita...ca mereu ai avut grija de tine si ai tratat si cele mai mici fleacuri doar pt a-ti fi bine...si culmea....fara sa ai mai mult de un sg partener...etc...te trezesti cu ceva atat de urat..si din vina cui????!!!! Today, everything's OK! Offline #10 2008-11-29 13:08:54
Re: va rog o interpretare la papanicolauariciutza sa ai HPV nu e capatul lumii...e printre cei mai intalniti virusi cu transmitere sexuala si atata timp cat ai grija si respecti sfaturile medicilor cu primivre la tratamente si testari periodice va fi bine... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-11-29 13:21:02
Re: va rog o interpretare la papanicolauDa, Cristina, stiu asta...dar cum as putea sa nu ma sperii cand vad foarte bine prin ce trece ea....plus ca ma sperie si tulpina aia 16...tocmai 16......O sa merg mai intai la medic sa-mi interpreteze analizele....si dupa sa fac si testul ptr HPV...ce am uitat sa precizez este ca rezultatele astea sunt de la sfarsitul lunii august...stiu ca e o prostie ce am facut, dar am avut o alta problema de sanatate de care m-am ocupat..am tot scris pe aici de colon iritabil...gastrita,,,Boala Chron...cand am avut timp sa merg nu am reusit sa dau de doctorita si uite asa..am ajuns sa le iau abia acum....atunci dupa consult mi-a dat tratament cu Cervugid ovule....dupa care mie mi se pare ca m-am simtit mai bine, in sensul ca aveam o jena ciudata la actul sexual...si a trecut...Mai sunt valabile aceste analize...?Ma refer in special la Papanicolau...ma gandesc ca orice ar fi, mai des de 6 luni nu se repeta....asa ca,...poate mai este inca bun...? Today, everything's OK! Offline #12 2008-11-30 23:59:17
Re: va rog o interpretare la papanicolauNu-mi mai raspunde nimeni in continuare la mesaje....?....? Today, everything's OK! Offline #13 2008-12-01 00:02:16
Re: va rog o interpretare la papanicolaudaca ai facut trat cu cervugid e posibil sa se in imbunatatit situatia si sa nu mai fie valabil papul de dinainte... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-12-01 01:35:10
Re: va rog o interpretare la papanicolauDa..m-am gandit si eu la asta....ca am citit atunci prospectul.....sunt asa de speiata....mai are cineva HPV?Adica stiu ca mai are..ca am tot citit pe aici ..numai ca...astept incurajari...daca voi considerati ca sunt de dat incurajari...Tot aud ca daca e descoperit se poate trai f bine cu el...ca e in regula....si ca poate fi tinut sub control prin controale periodice si tinerea sub observatie....In ce sens lucrul acesta?Adica prin intarirea sist imunitar spre ex....se pot evita sau preveni toate problemele cauzate de el...gen rani pe col sau alte modificari...?Sau...in celalalt sens....stiind de el..automat te controlezi mai des si daca apar probleme se trateaza....prin cauterizari....conizatii..ERAD-uri etc....?Asta inseamna ca daca il ai....la un moment dat tot treci prin astea...e obligatoriu??Of...sper ca nu va crede nimeni ca sunt o disperata dar.....daca ati mai sti si toata povestea mea...am postat-o la un alt topic....unde vbeau fetele de vaccinare....probabil ca ati realiza si voi cat de stupida e viata si cum nu respecte deloc planurile facute de noi......si ne uimeste exact cand ne asteptam mai putin.... Today, everything's OK! Offline #15 2008-12-01 13:32:47
Re: va rog o interpretare la papanicolauFa-ti testul cu tot cu genotipare si asa scapi si de indoieli si totodata stii si ce ai de facut mai departe. Succes! un vot plsss: www.cesarom.ro/concurs/1n5 si aici inca unul: http://concurs.eza.ro/concurent-teodorateo.html, ms!!! Offline #16 2008-12-01 14:37:04
Re: va rog o interpretare la papanicolauariciutza calmeaza te...nu e sfarsitul lumii si nici nu vei pati nimic...da trebuiesc facute controle mai dese si tratamente pt cresetera imunitatii...si faptul ca ai hpv nu inseamna ca vei ajunge la cancer de col... happy with him...inlove with him... Offline #17 2009-01-09 12:03:55
Re: va rog o interpretare la papanicolauFetelor, sunt fericita!!!!!Ieri am aflat rezultatul de la HPV si e negativ, nu a fost detectata prezenta niciunei tulpini!!! Eram atat de sigura ca il am incat nu-mi venea sa cred cand am vazut rezultatul si ca scria un "NU" mare acolo.....L-am rugat pe prietenul meu sa-mi mareasca pagina de 100 de ori, sa vad mai bine, sa ma conving:D...(l-am vzt pe net, k l-am facut la Medlife) Today, everything's OK! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|