homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se poate sa raman??

#1 2007-03-11 19:55:02

maryna
Full member
Inregistrat: 2006-02-09

se poate sa raman??

folosesc anticonceptionale de mai mult timp aproape un an dar am avut o problema de sanatate si a trebuit sa fac un tratament care le`a redus efectul. acum sunt in timpul tratamentului si azi am avut prima rel sexuala de cand am inceput tratamentul, adica de cand efectul este redus. am facut`o neprotejat cu gandul ca nu`si va da drumul in mine. a ejaculat afara dar se poate sa`si fi dat drumul si putin in mine. mai am 6 zile pana cand menstruatia trebuie sa`mi vina. se poate sa raman?? ce sa fac......m`am gandit si la posinor dar nu as vrea sa iau.....ce sa fac???

#2 2007-03-11 20:18:09

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: se poate sa raman??

efectul se reduce cand faci tratanet si exista riscl unei sarcini daca zici ca  a ejaculat inafara vaginlui este k nu lua postinor dar pe viitor te rog sa te gandesti la o metoda mai sigura cand iei pastile care scad efectul ac.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-03-11 20:22:07

maryna
Full member

a ejaculat inafara vaginului dar nu suntem siguri ca a ejaculat de la inceput....ma gandesc la posibilitatea de a ramane insarcinata deoarece se poate sa isi fi dat dumul putin in mine si apoi a ejaculat restul afara.............nu stiu ce sa fac si la postinor ma gandesc ca e prea periculos sa iau si antibebe si postinor

#4 2007-03-11 23:36:31

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

nu lua acum postinor. asteapta sa vezi ce iti spune maine docoressa.

Nobody home

#5 2007-03-12 12:02:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

maryna, in primul rind nu inteleg cum de ai lasat la voia intimplarii protectia ta contraceptiva. In al doilea rind, poate imi spui ce anume medicamente iei.....sincer, nu stiu ce sa iti zic sa faci. ma gindesc sa iai Postinor totusi, e mai sigur

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2007-03-12 12:28:29

oana rusu
Membru
Inregistrat: 2007-03-12

pe 7 martie a uitat sa iau pilula la ora 21.
am luato pe 8 artie la 5 dimineata, adica dupa 8 ore!
pe 8 martie la ora 23 am avut contact.pe 8 artie am luatio la 21.
vineri am uitat so iau la 21, am luato pe 10 la ora 9 dimineata!
ce sanse sunt???

#7 2007-03-12 12:37:26

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Calculeaza tu singurica daca ai luat pastila cu o intarziere mai mare de 12 ore..si daca nu e asa(daca ti'ai adus aminte cu pana in 12 ore)sansele sunt nule.Dar te rog sa nu mai lasi la voia intamplarii acest luat de pastile..Fa ceva care sa iti amintesca de ele..pune ceasul sa sune..pune pe cineva sa iti amintesca..orice..Dar ca si concluzie..nu prea sunt sanse..

Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-03-12 12:56:18)

#8 2007-03-12 12:52:09

Al Pacino
Administrator

pastila de vineri a fost uitata mai mult de 12 ore! de vineri incepind 7 zile protectie suplimentara

#9 2007-03-12 21:01:11

maryna
Full member

am facut penicilina de 2 milioane...e antibiotic nu am ce zice....insa terminasem injectiile si luam loratadina si am inteles ca si asta e tot antibiotic....am fost azi la medicul meu si i`am povestit si a zis sa nu iau postinor.....a zis sa astept sa`mi vina menstruatia si daca nu`mi vine sa ma intorc inapoi sa`i zic.....ce sa fac?? aaaa si inca ceva..........mi`a zis ca e adevarata ca reduce efctul pastilelor dar odata ce am terminat antibioticele nu mai e nevoie de protectie ...adik de cele 7 zile de portectie suplimentara dupa tratament de care stiam eu

#10 2007-03-13 17:56:24

Al Pacino
Administrator

penicilina injectabila nu e la fel de problematica cum ar fi daca o iei pe gura
loratadina nu e antibiotic, e antihistaminic, nu scade efectul pastilelor. Deci ne-am lamurit...nu lua Postinor, sigur.

#11 2007-03-13 22:35:15

maryna
Full member

multumesc mult

#12 2007-04-14 13:48:32

maryna
Full member

am revenit cu vesti proaste....adik nu cu vesti ci cu banuieli...dupa toata problema pe care v`am explicat`o mai sus am avut menstruatia normala, ma ref la culoare si cantitate, insa acum, a 2 mesntruatie, dupa ce s`a intamplat ce v`am povestit trebuia sa imi vina joi si mi`a venit vineri...asta am m`ai patit`o cat am luat antibebe sa nu`mi vina in a 3a zis de pauza ci in a 4a...dar culoarea era schimbata era foarte inchisa..spre negru,maro si nu a durat decat o zi...adik vineri si a curs f f putin azi e sambata si nu`mi mai curge nimic inca de aseara....nu stiu ce sa fac...ce sa cred...voi ce parere aveti??

#13 2007-04-14 16:26:04

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

si eu zic ca tot de la antibebe e.dar daca vrei sa fi sigura poti sa faci un test de sarcina dar sigur iese negativ,zic eu:)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#14 2007-04-14 22:26:04

maryna
Full member

pai de facut oricum il fac ca sa fiu eu sigura dar ma gandesc ca acum nu am cum trebuie sa astept macar 7 zile dupa menstruatie nu?? si de ce credeti voi ca de la antibebe.mie nu mi s`a int nici o data pana acum sa`mi vina asa de putin si iau antibeb de cateva luni bune cred ca aproape un an...sincer nu inteleg ce se int...am sa astept sa fac un test peste cateva zile sa vad ce se intampla...macar m`am mai linistit...multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.