|
Nu esti logat.
Am si eu o intrebare-2#20 2007-04-14 09:56:46Re: Am si eu o intrebare
ce vrei sa spui...? ca nu prea se intalege El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #21 2007-04-14 10:50:18
Re: Am si eu o intrebareok. deci a luat pastilele din prima zi...si cand a uitat sa o ia? in a cat-a zi? eu am patit asa, la inceput, cand nu stiam ca trebuie protectie suplimentara daca uiti una, si nu am patit absolut nimic,dar nu e o regula, si e posibil sa fi avut doar noroc. Cocorosie! Offline #22 2007-04-14 10:56:13
Re: Am si eu o intrebarePey a uitat s-o ia cam in a 4 sau a 5 zi da a luat pastila care uitase s-o ia in urmatoarea dim ca ea le ia seara de obicei si a luat si pastila corespunzatoare zile respective. Oricum daca iei din prima zi a menstruatiei, nu trebuie sa treaca neaparat 7 zile cand esti absolvit de pericol, 7 zile trebuie sa treaca daca iei din a 2 a zi a menstruatiei in sus,nu? ________________________ Offline #23 2007-04-14 11:00:52
Re: Am si eu o intrebareda, dar tot 7 zile trebuie sa treaca si daca uita o pastila! intrebare: au trecut mai mult de 12 ore intre ora la care ar fi trebuit sa ia pastila si ora la care a luat-o a doua zi dimineata? Cocorosie! Offline #24 2007-04-14 22:54:26
Re: Am si eu o intrebareSi eu am o intrebare k toata lumea..va rog sa am ajutati.......ieri seara cand o faceam cu prietenul meu stateam eu deasupra si faceam opturi ..alea alea...si dupa cateva minute am inceput sa am niste dureri f mari in interiorul vaginului f sus....stie cineva de ce?...pls... Offline Publicitateloading...
#25 2007-04-14 23:28:02
Re: Am si eu o intrebarese poate...daca stergi ultimul mesaj glumeam , insa nu ai voie sa scrii cu litere mari...aici nu se tzipa! citeste regulile altfel iei warn! Cocorosie! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|