homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fumatul influenteaza negativ pastilele anticonceptionale???

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Fumatul influenteaza negativ pastilele anticonceptionale???

#1 2007-04-14 20:57:07

vic
New member
Inregistrat: 2007-04-14

Fumatul influenteaza negativ pastilele anticonceptionale???

Propun si eu un nou subiect de discutie.... Sunt fff noua pe acest forum, dar sper sa fiu primita frumos... urmaresc discutiile de aici, dar nu m-am inregistrat pana acum.... Asadar ..... fumatul are influente negative asupra pastilelor anticonceptionale??? In reviste am tot citit ca da... as vrea sa stiu si parerea voastra ... si mai mult... parerea fumatoarelor! tongue
Am uitat sa specific ca eu am inceput prima folie de Logest ...dupa o lunga perioada de pauza...... Poate,pe acest site, sunt "consumatoare" atat de Logest cat si de tigari!!

Ultima oara a fost editat de vic (2007-04-14 21:18:28)

#2 2007-04-14 21:12:00

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: Fumatul influenteaza negativ pastilele anticonceptionale???

in primul rand, editeaza primul mesaj, fa din 2 unul singur, ca sa nu primesti warn smile
in al 2lea rand, eu nu sunt fumatoare, sunt doar consumatoare de logest tongue dar cunosc multe fumatoare care folosesc antibebe... si nu au nimic. dar sunt efecte adverse care apar in timp, gen boli de inima, nu stiu... dar in principiu fumatul nu prea se "pupa" cu pastilutele...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2007-04-14 22:18:15

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

bun venit, vic. uite cineva care asculta atunci cand ti se spune ca ai incalcat o regula. wink
ideea cu tigarile e ca daca ai peste 35 de ani si fumezi mult creste riscul de probleme ale sangelui. dar si asa, le poti "detecta" la timp daca iti faci analizele macar 1 data pe an.

Nobody home

#4 2007-04-15 11:28:37

vic
New member
Inregistrat: 2007-04-14

multumesc frumos pt sfat ivy!puss si in acelasi timp multumesc pt raspunsuri si tie si nashirei! ideea e ca eu am numai 23 de anishori si sper sa nu am probleme! despre fumat...ajung uneori sa fumez si un pachet pe zi dar in general fumez cam un pachet la doua zile!!! nu stiu dk asta are vreo importanta tongue!!!  iar cu analizele... de obicei imi fac analizele regulat... ce ar trebui sa urmaresc mai mult la aceste analize?

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Fumatul influenteaza negativ pastilele anticonceptionale???

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.