|
Nu esti logat.
Fumatul influenteaza negativ pastilele anticonceptionale???#1 2007-04-14 20:57:07
Fumatul influenteaza negativ pastilele anticonceptionale???Propun si eu un nou subiect de discutie.... Sunt fff noua pe acest forum, dar sper sa fiu primita frumos... urmaresc discutiile de aici, dar nu m-am inregistrat pana acum.... Asadar ..... fumatul are influente negative asupra pastilelor anticonceptionale??? In reviste am tot citit ca da... as vrea sa stiu si parerea voastra ... si mai mult... parerea fumatoarelor! Ultima oara a fost editat de vic (2007-04-14 21:18:28) Offline #2 2007-04-14 21:12:00
Re: Fumatul influenteaza negativ pastilele anticonceptionale???in primul rand, editeaza primul mesaj, fa din 2 unul singur, ca sa nu primesti warn Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-04-14 22:18:15
Re: Fumatul influenteaza negativ pastilele anticonceptionale???bun venit, vic. uite cineva care asculta atunci cand ti se spune ca ai incalcat o regula. Nobody home Offline #4 2007-04-15 11:28:37
Re: Fumatul influenteaza negativ pastilele anticonceptionale???multumesc frumos pt sfat ivy! si in acelasi timp multumesc pt raspunsuri si tie si nashirei! ideea e ca eu am numai 23 de anishori si sper sa nu am probleme! despre fumat...ajung uneori sa fumez si un pachet pe zi dar in general fumez cam un pachet la doua zile!!! nu stiu dk asta are vreo importanta !!! iar cu analizele... de obicei imi fac analizele regulat... ce ar trebui sa urmaresc mai mult la aceste analize? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|