|
Nu esti logat.
Intarzierea ciclului menstrual#1 2009-01-09 12:02:20
Intarzierea ciclului menstrualBuna ziua, am o problema si ma gandeam ca poate reusiti sa ma ajutati sa o lamuresc. In luna decembrie am facut tratament injectabil timp de o saptamana cu cefalosporina (sper sa fi retinut corect...) si alte 20 de zile cu norfloxacina pentru tratarea unei infectii urinare. In acelasi timp mi-a intarziat si ciclul menstrual cu aproximativ 2 saptamani in conditiile in care in mod obisnuit imi intarzie lunar cate 3-7 zile. Mi-am facut si un test de sarcina care mi-a iesit negativ. Ar putea exista o legatura intre tratament si intarzierea ciclului menstrual? Multumesc. Offline #2 2009-01-09 23:05:10
Re: Intarzierea ciclului menstrualdaca testul a fost facut la o saptamana de intarziere a mestrei sau la 3 saptamani de la contactul cu risc atunci a fost concludent si inseamna ca nu e vb de sarcina Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|