|
Nu esti logat.
Mercilon sunatoare interactiune?#1 2009-01-09 22:32:23
Mercilon sunatoare interactiune?iau Mercilon de 3 zile (am inceput miercuri, in prima zi de menstruatie), in paralel urmez un tratament naturist pentru reglarea hormonala si abia azi am aflat ca printre altele iau si capsule cu praf de sunatoare. Am luat pana acum 3 capsule pe zi, fiecare cu 0,2 g. Azi le-am intrerupt, nu voi mai lua. Offline #2 2009-01-09 22:53:55
Re: Mercilon sunatoare interactiune?alte plante nu interactioneaza. doar sunatoarea si grapefruitul Offline #3 2009-01-10 00:32:15
Re: Mercilon sunatoare interactiune?Merci pt raspuns. M-ai cam dezumflat, dar ai dreptate, pastilele alea reprezinta probabil o concentratie echivalenta cu cateva cani pe zi..si le iau deja de vreo luna, zilnic. Deci nu ma risc... Offline #4 2009-01-10 00:40:45
Re: Mercilon sunatoare interactiune?cu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|