|
Nu esti logat.
De ce sunt asa de protectoare?-2#20 2009-01-10 12:21:04
Re: de ce sunt asa de protectoare?ma doare foarte tare indiferentalui si felul de a se comporta cu mine. a tacut sapt asta si l-am lasat sa faca ce vrea si ca pana la urma tot eu sunt proata care destrama relatia dupa spusele lui. la fiecare convorbire telefonica dupa ce spuneam cateva cuvinte, imi dadea eject ca joaca biliar sau tenis sau nu poate vb si promitea ca ma suna imediat ce termina si asteptam pana a doua zi ca sa-l aud la telefon. nu se tinea deloc de cuvant si auzi faza, dar ce puteam vb la telefon, ce tot atata sa vb la tel? ati mai auzit vreodata asa de multa indiferenta si prostie. iam zis ca asa ma da la o parte si am sa-l las pe el sa faca ce vrea din relatia asta sa vad unde vrea sa ajungem, cred ca o sa ajung sal vad ca un amic si nu ca un iubit pentru care am facut cel mai mare sacrificiu din viata mea(un avort).ziceti-mi si mie mai merita oare acest baiat iubirea mea si respectul meu? Offline #21 2009-01-10 12:26:47
Re: de ce sunt asa de protectoare?in nici un caz nu skumpitika... Offline #22 2009-01-10 12:56:25
Re: de ce sunt asa de protectoare?Daca vrei sa mai dai o sansa relatiei stabileste cu el ca atunci cand va vedeti si sa stea cu tine de la ora x la ora y... In intervalul asta nu se misca de langa tine, poate sa il sune si presedintele. Dupa poate face ce vrea el. Si vorbiti la telefon o data - de 2 ori pe zi. Dar atunci sa nu te sune cand joaca biliard sau mai stiu eu ce face, ci atunci cand are cel putin 5 minute la dispozitie sa vorbiti. Tu nu il mai sacai, el iti acorda atentie... Daca nici asa nu merge atunci... sincer eu nu vad sanse daca nici asta nu e dispus sa faca pentru tine. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|