|
Nu esti logat.
Solutie#1 2009-01-09 17:33:04
solutiebuna..........am mare mare nev d un ajutor ......urmez un tratament cu antidepresive din luna august in tot acest timp am avut ciclu kt d kt regulat (precizez k in timpul antidepresivelor le.am tot schimbat pt k imi dadeau reactii adverse)luna dec m.a sarit.......desi ma ddoare ingrozitor burta luna sta la fel ma doare dar nu apare.........contact sexual nu am mai avut din luna sept....inceputul lui oct;))...............mi.ar fii de mare ajutor un sfat sau ceva...... Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #2 2009-01-09 18:06:26
Re: solutieadina15 sfatul meu e sa astepti Offline #3 2009-01-09 19:52:15
Re: solutiePoate ai racit si de aia intarzie.Oricum nu-ti fa grji ca trebuie sa apara Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #4 2009-01-09 20:28:16
Re: solutiems am avut mereu contact protejat.......dar totusi ideea e k acum 1 luna mi s.a zis k as avea o cistita sa fie si ea d vina? Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-09 20:45:54
Re: solutiecistita am avut.o mai d mult.....si acum mi s.a zis k a revenit.....randu trecut am urmat un tratam dar nu am luat pastilele pt k le vomitam corpu meu nu suporta substanta:(......am zis k merg sapt viitoare la un cab d gine pt consultatie si analize la sange si ce mai trebuie:((((........ Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #7 2009-01-09 21:38:44
Re: solutietotusi ma gandeam k nu cumva sa fie din cauza medicam si stresului...am tot citit k antidep duc la ameronee:(......poate sunt ingrijorata fara motiv;))............ms pt sfaturi:* Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #8 2009-01-10 12:00:31
Re: solutiedaca scrie pe prospectul medicamentelor ca pot produce amenoree, atunci asta ar putea fi cauza. Offline #9 2009-01-10 15:07:39
Re: solutieam sa mai astept si luna asta cine stie....... Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #10 2009-01-10 16:02:47
Re: solutiesi mai am o intrebare asta daca nu v.am innebunit prea mult........e vreo prob atunci knd un ovar e mai mare decat celalalt? Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|