homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema mai neobisnuita

#1 2009-01-09 18:21:18

extravaganza
New member
Inregistrat: 2006-07-21

O problema mai neobisnuita

Dragele mele,

Am si eu o problema mai delicata pentru care va cer ajutorul.
Urmez de 3 luni un tratament pentru acnee cu Sotret, care are drept contraindicatie majora sarcina pentru exista riscul aparitiei unei sarcni extrauterine.
am inceput tratamentul in octombrie, iar la jumatatea lunii am avut un contact neprotejat chiar in timpul menstrei, iar el nu a terminat inaintru. luna urmatore am avut un CM normal, atat calitativ cat si cantitativ, in decembrie a fost insa ceva mai dubios: putin sange si mai mult o substanta maroniu inchis( asta se intampla pe 17-21 decembrie). Lun asta nimic, secretia a revenit la normal, ma dor sanii dar nu apare nimic. Am facut un test de sarcina care a iesit negativ, insa problma mea este ca nu cumva sa se fi fecundat in acel contact si sa am o sarcina extrauterina. Ce parere aveti despre toata situatia?

#2 2009-01-09 18:30:01

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: O problema mai neobisnuita

pai din cate stiu eu testele de sarcina bune depisteaza si sarcinile extrauterine...oricum, mai asteapta pareri, s-ar putea sa ma insel...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-01-09 18:57:10

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

evident ca da, iar la cele de sange, BHCG nu se dubleaza......., semn de extrauterina sau oprita in evolitie si corelata cu o eco care nu depisteaza in uter nimic......

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#4 2009-01-09 19:25:43

extravaganza
New member

Acum nu stiu in ce masura e relevant, eu am facut in decembrie analizele de sange obligatorii in tratamentul de care v-am spus. Nu apare insa BCHG, ci numai RBC, HGB, HCT  si restul analizelor de hematologie (trombocite, leucocite, etc), care au insa valori usor scazute fata de valoarea de referinta.

#5 2009-01-09 19:37:58

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Analizele de sange obligatorii nu cuprind si testul de sarcina.

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-01-09 19:38:21)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-01-09 20:06:39

extravaganza
New member

Da, pai tocmai asta ziceam ca nu este inclus respectivul test, si tocmai de asta imi si puneam problema relevantei.  Mai astept raspunsuri de la voi, data fiind situati mea. Va multumesc mult.

Later edit: stiu ca pentru sarcina normala, poate aparea menstra o luna-doua dupa fecundare, dar la sarcina extrauterina cum e? stiu ca e cam ciudata asa toata faza da sunt super stressed

Ultima oara a fost editat de extravaganza (2009-01-09 22:31:15)

#7 2009-01-10 16:02:52

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Pai luna asta nu avea ce sa se intample, avand in vedere ca din 17 decembrie nu a trecut o luna. Mai ai putina rabdare sa vezi daca vine menstra. Intre timp mergi la un laborator si fa un test de sarcina din sange. Dar pe mine m-ar ingrijora mai mult valorile acelea mai mici decat normalul iesite la analize. Chiar ai nevoie de un tratament atat de agresiv pt acnee? Mai exista variante ( vorbesc din experienta, sa stii).

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.