homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aveti vreo idee?

#1 2009-01-10 15:06:50

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Aveti vreo idee?

Buna ziua, fetelor!

M-am apucat de curatenie si ma tot lovesc de o problema. Nu stiu cum sa imi spal geamurile. Va ganditi in momentul de fata: cu sampon de geamuri si un prosop, cu ziare, cu hartie si sampon etc. Nu asta este problema. Geamurile mele nu se deschid inafara sau inautru, ci se baga in perete asa incat nu stiu cum sa le spal in partea ce da afara. Locuiesc la etajul 3, am iesit uneori afara si ma tineam doar cu mana, insa nu mai pot sa fac asta pentru ca mi-e frica. Am si geamuri mari asa ca nu merg sterse cu una cu doua.

Aveti vreo idee?

Ps: Buretele acela ce are coada lunga nu le sterge asa cum trebuie.

curat2

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#2 2009-01-10 15:09:28

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

Re: Aveti vreo idee?

si eu am geamuri mari intr-o camera si pe-alea le spala tata k este mai zdravan si-i mai lung in maini...

#3 2009-01-10 15:11:36

AiluJ
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-02-27

gaseste ceva ce sterge bine si incerca sa ii pui o prelungire...daca ai vreun barbat mai priceput prin preajma spune-i k vrei sa prelungesti nush ce poate ii vine lui o idee....la mine in familie barbatii vin cu aplicarile la idei......altfel nush

#4 2009-01-10 20:43:15

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

exista bete lungi cu laveta la capat, folositoare pentru geamurile de la balcoane, ca mopurile

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#5 2009-01-10 22:16:07

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

daliana a scris:

exista bete lungi cu laveta la capat, folositoare pentru geamurile de la balcoane, ca mopurile

subscriu...cu laveta sau burete...este mai practic in ziua de azi sunt de toate si chiar nu te intinzi...ai grija

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.