|
Nu esti logat.
La Multi Ani!! :D si din nou cu o nelamurire :D#1 2009-01-01 14:28:49
La Multi Ani!! :D si din nou cu o nelamurire :DLa multi ani mai intai! Acum sa va zic nelamurirea mea...aseara, adica pe 31, la ora 2 trebuia sa iau prima pastila dintr'un nou blister, dar avand in vedere ca a fost revelionul, am uitat s'o iau si am luat'o la ora 3. Stiu ca daca se ia in intervalul de 12 ore este ok, dar acum nu stiu daca sunt protejata sau nu avand in vedere ca era prima pastila dintr'un set nou, nu stiu daca se aplica si in cazul aceasta. Va rog sa ma lamuriti fetelor. Multumesc Ultima oara a fost editat de brunette (2009-01-01 14:29:04) Offline #2 2009-01-01 15:57:56
Re: La Multi Ani!! :D si din nou cu o nelamurire :Desti ok, stai linistita. se aplica si la prima pastila numai sa nu incepi cu 12 ore mai tarziu decat le luai inainte Offline #3 2009-01-10 22:59:03
Re: La Multi Ani!! :D si din nou cu o nelamurire :Dmultumesc pt raspuns ). acum am alta problema, parca dau din lac in put sper sa ma puteti ajuta si acum. eu am facut afta de la lapte si mi s'a recomandat un tratatment, sa badijonez, adica sa ung rana care se afla in gura. acea solutie contine si stamicina, care e un antibiotic din cate stiu. chiar daca se pune ptin, s zic 1 cm cel mult, ce efecte are? interactioneaza cu anticonceptionalele? va rog sa ma lamuriti! Offline #4 2009-01-10 23:11:23
Re: La Multi Ani!! :D si din nou cu o nelamurire :Din primul rand stamicina=nistatina care e antifungic si nu interactioneaza Offline #5 2009-01-10 23:14:09
Re: La Multi Ani!! :D si din nou cu o nelamurire :Dmama asa mi'a spus si m'am gandit apoi sa nu aiba vreo importanta ) mersi si pt raspunsul asta Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-10 23:16:00
Re: La Multi Ani!! :D si din nou cu o nelamurire :Dcu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|