homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Abajur-2

#20 2008-05-19 18:29:20

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Abajur

eu_vreau a scris:

sunt spray-uri cu apret? yikes nici nu stiam rotfl

eu am smile nu stiu daca se gasesc la noi, dar o sa apara in curand.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#21 2008-05-20 08:42:31

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

deci nu vreau sa lipesc panza roz pe carton din urmatorul motiv:
eu fac pe carton un model, o statuie egipteana, o picteaza matusa mea...decupez contururile si apoi cartonul astfel decupat il lipesc pe acea panza roz si apoi rulez...cand aprinzi lumina se vede decupajul ala care va fi roz de culoarea panzei..intelegeti..exact ca in linkul ala numai ca acolo e decupata o floare de colt pe carton si cartonul lipit pe panza portocalie...
http://www.soscasa.ro/include/viewpictu … r-3_v2.jpg

oricum am fost la o firma de jaluzele verticale si imi pot vinde ei o panza intreaga gata apretata sau tratata de ei ca la jaluzele...si o lipesc pe aia ca doar la un bec din asta mic cat se poate incalzi?...stau ele jaluzelele in soare la 40 de grade celsius dar la un bec amarat nu are cum sa ia foc

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#22 2008-05-23 10:04:29

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

mi-a venit o idee: il fac eu dintr-o panza sau carton ceva...si ca sa nu ia foc ii lipesc pe interior hartie de copt...ce parere aveti, ar merge?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#23 2008-05-23 12:08:48

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu zic ca merge numai vezi cum lipesti sa nu se vada lipitura prin material

#24 2009-01-11 17:46:34

puff
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-02

Fetelor stiti cumva unde se plastifiaza format A2?

You belong to me.. hjarta
I belong to you.. hjarta
Fire from my heart.. hjarta
Burning just for you.. hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.