|
Nu esti logat.
Problema mare, pls help#1 2007-04-15 23:21:58
problema mare, pls helpmi-e teama...zilele trecute am avut 1 scaun moale(redus cantitativ) la o ora si ceva de la inghitirea pastilutei d yasmin...am citit o forum ca diaree=4 scaune moi/zi(scris de nashira) si deci nu am luat ink o pastiluta. asta s-a intamplat 2 zile consecutiv. ieri am terminat folia si azi am avut contact neprotejat(protejat de AC, dupa parerea mea). in plus am mai vazut un caz asemanator p forum (cu diaree la 1 ora dupa pastiluta)la care doctoressa spunea ca nu-i nici o problema...problema e ca acum nu-l mai gasesc..si m-a cuprins frica.p prospect nu scrie ninic de diaree:( c sa fac?ajutati-ma, va rog!cat mai repede, mor d frica. mersi mult Ultima oara a fost editat de mili (2007-04-15 23:40:23) Offline #2 2007-04-15 23:49:21
Re: problema mare, pls helpeu am citit tot aici pe forum ca pastila se absoarbe in 4 ore dupa ce o iei Ultima oara a fost editat de andreaaa (2007-04-15 23:51:33) Offline #3 2007-04-15 23:57:23
Re: problema mare, pls helpsper sa fie bine... doctoressa, t rog mult de tot, raspunde-mi si mie, desi ai facut-o de multe ori la intrebari asemanatoare...sa ma linistesc si eu. multumesc mult d tot! Offline #4 2007-04-16 10:18:09
Re: problema mare, pls helpdc ai avut un sigur scaun moale, chiar daca a fost imediat dupa pastila, nu este nici o problema, stai linistita! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|