homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Palpitatii-2

#20 2009-01-09 13:26:25

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Palpitatii

Eu zic ca pentru inceput sa nu faci nimic, asteapta eventual cateva zile. Ia sedativul sa-l ai acolo, just in case.  puss

#21 2009-01-09 13:31:08

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Da, e mai bine asa, ai dreptate. smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#22 2009-01-09 13:38:55

daniela75
Full member
De la: Rosiori de Vede
Inregistrat: 2007-06-14

Dar glanda tiroida ti-ai controlat-o? Stiu ca da palpitatii.

#23 2009-01-09 13:41:49

Jessie
Platinum member

Nu, daniela. Nu am fost la un control de acest gen stiind ca nu am asa pb.
Asta nu stiam. sad

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#24 2009-01-09 15:00:11

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

De acord cu Daniela. Vezi daca TSH-ul e ok (si T3, T4).

Publicitate

loading...

#25 2009-01-09 15:56:22

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Jessie, fa-ti o programare la cardio, fa-ti si niste analize de sange ( ca, mg ).
Pe de alta parte atacurile de panica nu apar pentru prima data in momentele maxime de stress ( la mine asa a fost ) si pot sa apara fara ca tu sa faci legatura cu un stimul extern. Din pacate sunt extrem de multe persoane care nu recunosc ca au aceste atacuri, pana la urma nu e ceva de care sa iti fie rusine, se poate intampla oricui. Eu ajung la concluzia ca singurii feriti de a face atacuri de panica sunt nesimtiti si alora de nu le pasa de nimic. INsa exclude intai cauzele fiziologice si dupa aia vezi. Daca senzatia asta a tinut maxim 15 -20 de minute sansele sa fi fost un atac sunt si mai mari.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#26 2009-01-09 16:56:42

kadome
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-07-24

jessie se poate sa fie doar din cauza oboselii acumulate la un moment dat si resimtita acum,aici fii atenta la calciu,magneziu
si eu mai patesc asa,palpitatii dar fetele au dreptate s-ar putea sa fie si de la glanda tiroida,eu mi-am facut analizele si au iesit intr-adevar putin peste limita,ar fi o idee sa faci un astfel de ctrl
atacuri de panica
iti spun asta pentru ca eu le-am avut pe toate,si cam astea ar fi simptomele:tremur,palpitatii,senzatie de voma,anxietate
orice ar fi stai linistita se rezolva totul depinde de tine smile

Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende.
Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen.

Lev Tolstoi

#27 2009-01-09 18:09:44

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Jessie, tii minte ca exact de asta m-am plans si eu prin decembrie?
si am ajuns la urgente la cardiologie  ca nu mai dormeam noaptea pt ca nu puteam respira. corazonul e ok, am avut spasmofilie si mi s-a prescris magneziu.
iar simptomele mele au fost exact ca ale tale. eu zic sa nu te panichezi. si usor usor o sa-ti revii.
eu ma speriasem asa de tare ca e de la inima incat din cauza autosugestiei imi amorteau mana si piciorul stang...

#28 2009-01-09 21:30:11

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

jessie...pot sa iti dau un sfat.......wink) ......asa au inceput si la mine starile......pana knd s.au inrautatit ....tot ce am avut a fost  un atac d panica.....nu m.am dus  dla inceput la doc .......ma simteam bine o sapt 2 dupa iar ma apucau....starile au ajuns d necontrolat.....asa k am ajuns la doc unde mi.au prescris un tratament d 3 luni cu antidepresive:(.........ce poti face u knd ai stari.....este un extraveral sau sedocalm(ambele sunt din plante) nu da somnolenta ......si seara un ceai de tei sunatoare kre te ajuta ...iti doresc multa santate

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#29 2009-01-12 10:23:04

Jessie
Platinum member

Multumesc inca o data, fetelor!
Am sa imi fac totusi niste analize sa vad daca este ceva in neregula, deocamdata vad ca nu a mai aparut starea, dar nu se stie niciodata.

O intrebare mai am, atacurile acestea de panica apar asa din senin? Sau cum?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.