|
Nu esti logat.
Palpitatii-2#20 2009-01-09 13:26:25
Re: PalpitatiiEu zic ca pentru inceput sa nu faci nimic, asteapta eventual cateva zile. Ia sedativul sa-l ai acolo, just in case. Offline #21 2009-01-09 13:31:08
Re: PalpitatiiDa, e mai bine asa, ai dreptate. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #22 2009-01-09 13:38:55
Re: PalpitatiiDar glanda tiroida ti-ai controlat-o? Stiu ca da palpitatii. un vot plsss: www.cesarom.ro/concurs/1n5 si aici inca unul: http://concurs.eza.ro/concurent-teodorateo.html, ms!!! Offline #23 2009-01-09 13:41:49
Re: PalpitatiiNu, daniela. Nu am fost la un control de acest gen stiind ca nu am asa pb. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #24 2009-01-09 15:00:11
Re: PalpitatiiDe acord cu Daniela. Vezi daca TSH-ul e ok (si T3, T4). Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-09 15:56:22
Re: PalpitatiiJessie, fa-ti o programare la cardio, fa-ti si niste analize de sange ( ca, mg ). I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #26 2009-01-09 16:56:42
Re: Palpitatiijessie se poate sa fie doar din cauza oboselii acumulate la un moment dat si resimtita acum,aici fii atenta la calciu,magneziu Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #27 2009-01-09 18:09:44
Re: PalpitatiiJessie, tii minte ca exact de asta m-am plans si eu prin decembrie? Offline #28 2009-01-09 21:30:11
Re: Palpitatiijessie...pot sa iti dau un sfat.......) ......asa au inceput si la mine starile......pana knd s.au inrautatit ....tot ce am avut a fost un atac d panica.....nu m.am dus dla inceput la doc .......ma simteam bine o sapt 2 dupa iar ma apucau....starile au ajuns d necontrolat.....asa k am ajuns la doc unde mi.au prescris un tratament d 3 luni cu antidepresive:(.........ce poti face u knd ai stari.....este un extraveral sau sedocalm(ambele sunt din plante) nu da somnolenta ......si seara un ceai de tei sunatoare kre te ajuta ...iti doresc multa santate Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #29 2009-01-12 10:23:04
Re: PalpitatiiMultumesc inca o data, fetelor! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|