homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrerupere tratament = intarziere menstruatie?

#1 2009-01-12 11:04:28

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

intrerupere tratament = intarziere menstruatie?

Buna fetelor. Am si eu o mre dilema. Luam Diane35 din septembrie anul trecut(fara intrerupere), la recomandarea endocrinologului, pt tratarea acneei si pt reglarea menstruatiei. Problema e ca din decembrie nu am mai luat, iar astazi, in mod normal, era prima zi de ciclu. ..si nimic. Se poate ca intreruperea tratam cu Diane sa`mi fi dereglat din nou menstr? sad  Dupa cat timp ar tb sa ma ingrijorez? butter

when the pomp lights up,you shoot.

#2 2009-01-12 11:11:35

alexa123
Hero member

Re: intrerupere tratament = intarziere menstruatie?

PS: inainte de a posta, am mai citit si din celelalte posturi asemanatoare, pt a nu ma repeta. big_smile

#3 2009-01-12 11:30:12

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Alexa123 ai warn pentru ca nu ai editat.

Daca inainte de a incepe sa iei Diane ai avut ciclu menstrual neregulat, cel mai probabil el va redeveni neregulat dupa ce ai intrerupt anticonceptionalele. Asta daca nu exista posibilitatea aparitiei unei sarcini.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-01-12 12:57:58

alexa123
Hero member

Da, greseala mea, n-am editat. Probabil a devenit neregulat, dar cate zile sa intarzie? sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.