|
Nu esti logat.
Intrerupere tratament = intarziere menstruatie?#1 2009-01-12 11:04:28
intrerupere tratament = intarziere menstruatie?Buna fetelor. Am si eu o mre dilema. Luam Diane35 din septembrie anul trecut(fara intrerupere), la recomandarea endocrinologului, pt tratarea acneei si pt reglarea menstruatiei. Problema e ca din decembrie nu am mai luat, iar astazi, in mod normal, era prima zi de ciclu. ..si nimic. Se poate ca intreruperea tratam cu Diane sa`mi fi dereglat din nou menstr? Dupa cat timp ar tb sa ma ingrijorez? when the pomp lights up,you shoot. Offline #2 2009-01-12 11:11:35
Re: intrerupere tratament = intarziere menstruatie?PS: inainte de a posta, am mai citit si din celelalte posturi asemanatoare, pt a nu ma repeta. when the pomp lights up,you shoot. Offline #3 2009-01-12 11:30:12
Re: intrerupere tratament = intarziere menstruatie?Alexa123 ai warn pentru ca nu ai editat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-01-12 12:57:58
Re: intrerupere tratament = intarziere menstruatie?Da, greseala mea, n-am editat. Probabil a devenit neregulat, dar cate zile sa intarzie? when the pomp lights up,you shoot. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|