|
Nu esti logat.
Despre relatiile noastre!-11#191 2008-12-28 14:50:53
Re: despre relatiile noastre!lasa ca si soacra-mea cand m-a vazut prima data ne-a pus sa stam drepti unul langa altul sa vada daca nu sunt mai inalta ca fii-su! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #192 2008-12-28 15:04:48
Re: despre relatiile noastre!Offline #193 2008-12-28 21:08:29
Re: despre relatiile noastre!eu nu imi cunosc "socrii" dar din cate am auzit sunt f de treaba.sper sa nu fie fitosi avand in vedere ca ea e economista si el e antrenor de halterofili pe la bucuresti.... expect the worst , hope for the best! Offline #194 2008-12-28 21:10:56
Re: despre relatiile noastre!si pe mine ma batea gandu sa fac cu 'socrii' aksa la ei dar m-am razgandit intre timp:D Offline #195 2008-12-28 21:11:37
Re: despre relatiile noastre!decat de nebuni pe strazi... expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#196 2008-12-29 00:23:29
Re: despre relatiile noastre!Eu ma inteleg tare bine cu soacra..acum a venit din italia si cand am plecat de la ea ,am plecat cu o sacosa mare cu dulciuri si preparate..e respectuoasa.vb frumos,se uita frumos,ma pupa tot timpu cand plec de la ea ..mi'e tare drag de ea Offline #197 2008-12-29 12:40:24
Re: despre relatiile noastre!eu nu o stiu decat din poze,e tare cocheta... expect the worst , hope for the best! Offline #198 2008-12-29 12:45:31
Re: despre relatiile noastre!eu nu stiu pe cineva care sa iubeasca asa mult soacra.. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #199 2008-12-29 13:19:18
Re: despre relatiile noastre!Allys, o sa vezi ca in timp, chiar daca ramaneti impreuna... mama ei va afecta relatia voastra, tot timpul vor exista discutii si pana la urma o sa te saturi si o sa il lasi... iti spun din experienta. Offline #200 2008-12-29 13:27:09
Re: despre relatiile noastre!ai dreptate, love_t! eu stiu cum a fost la mine. o lasam in pace, ma faceam ca nu stiu ce spune si ma comportam ca si cand nu s-ar intampla nimic si.....din senin il vedeam pe al meu cum se schimba si dupa zile intregi de discutii aflam ca a mai comentat ceva, ca i-a mai bagat ceva in cap. pana cand i-am spus tot ce credeam despre ea, despre cum se poarta si ce a facut, apoi cateva luni nu am mai vorbit deloc cu ea, nu ma duceam acolo, avea interdictie sa vina la noi. si brusc lucrurile s-au schimbat, acum ne intelegem bine si si-a dat si ea seama ca fii-su nu e chiar asa de ingeras si baiat bun si ca are nevoie de o nevasta ca mine ca sa il tina pe "linie". insa ani de zile am "tras-o" din cauza ei si de multe ori mi-a venit sa imi bag picioarele si sa il las cu ea! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #201 2008-12-29 14:06:35
Re: despre relatiile noastre!suntem impreuna de trei ani si pasu cel mare cred k o sa il facem in 2009 sau 2010 Offline #202 2008-12-29 15:03:18
Re: despre relatiile noastre!a vorbit iubi cu ea si i-a zis ca am sa vin sa stam de vorba sa lamurim lucrurile. si nu a fost de acord, dar s-a suparat iubi si a scuturat-o putin si pana la urma a zis ca o sa stea de vb cu mine. ce onorata ma simt. ce privilegiu. sper macar sa fie sincera si sa-mi spuna ce are de spus chiar daca vrea sa ma injure sa o faca dar sa fie sincera. si doar cateva chestii am sa-i spun. e clar ca suntem foarte diferiti, avem idei si principii diferite. fiecare avem oameni pe care ii placem si altii pe care ii displacem. asta nu e un capat de lume. dar sa ajungem la atata dusmanie... sunt convinsa ca si ei ii pasa ca n-o suport eu tot cat imi pasa mie ca nu ma suporta ea. si pe mine ma doare in *** dar pe iubi chiar il doare. au fost momente cand spunea ca pleaca de acasa. nu mai sunt parintii lui. erau vorbe la nervi dar ajungea in pragul disperarii. oare nu e egoism din partea ei sa ii pese cum ma comport eu cu ea si nu cu el? nu am auzit sa fie suparata pt ca eu ma port cu el urat sau pt ca imi bat joc de el sau nu's pt el. nu ii place ca nu fac eu nimic pt ea. ce fel de parinte e asta. nu am de gand sa-i explic nimic pt ca nu vreau sa ma cert, pt ca eu am bun simt, chiar daca ea e prea ingramadita sa vada asta, si nu-mi permit anumite lucruri pt ca are o varsta si nu ma trag de sireturi si pt ca oricum e incapabila sa inteleaga. ar fi pierdere de vreme oricum. as vrea creierul ei sa priceapa doar un lucru: ar fi bine sa ne acceptam una pe alta pt ca nu-i facem rau decat lui. Offline #203 2008-12-29 17:47:38
Re: despre relatiile noastre!
io zic sa ti se rupa ... nu ai cum sa schimbi oamenii astia... asa k las-o balta Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-12-29 17:52:05) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #204 2008-12-29 22:48:26
Re: despre relatiile noastre!
cati ani ai sweet? felicitari Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #205 2008-12-30 00:02:18
Re: despre relatiile noastre!Eu sunt cu sotul meu de 5 ani, casatoriti de 1 an si jumatate. Pana acum vreo saptamana toate bune si frumoase cu soacra mea. Au fost momente cand m-au mai deranjat unele lucruri dar am preferat sa evit discutiile cu ea. Este singurul om cu care evit discutiile ptr ca este extrem de orgolioasa si de mandra. Nu zic, ca si eu sunt dar am o limita. Ea niciodata nu recunoaste ca a gresit undeva si daca ii spui ca e de vina, pai se te fereasca Dumnezeu ca te face sa crezi ca nu esti in stare de nimic. Pai am evitat un an , doi , trei, cinci dar la un moment dat mi-au sarit capacele si mie. I-am zis frumos, calma fara strigate si far jigniri ce m-a deranjat in acel moment si bineinteles ca a sarit ca arsa ca de fiecare data. Mi-a zis vreute si nevrute. De ce tipa ea mai tare la mine de aceea ii vorbeam eu mai calma. Si uite asa de vreo saptaman nu vorbim si nu cred ca e rost de impacare prea curand ptr ca vad ca se tine tare pe pozitie si sustine sus si tare ca ea nu a gresit cu nimic si e mirata toata cum de am indraznit eu sa-i zic unele lucruri. Offline #206 2009-01-11 23:25:32
Re: despre relatiile noastre!ba scriu pe "s-a terminat" ba ma razgandesc... nu s-a terminat, ne-am impacat. nu mai stiu pe ce lume traiesc, nu mai reusesc sa ma adun, sa-mi pun ideile in ordine. e vraiste in creierasul meu. si totusi... il iubesc. m-am certat cu prietenele mele, am facut o multime de compromisuri, am promis ca ma voi schimba. si el... cand m-am schimbat... din schimbarea mea, care a fost evidenta, a inteles ca eu cateva luni in urma cand eram irascibila aveam pe altcineva si ca in decembrie ala "altcineva" mi-a dat cu sutul in fund si acum m-am intors la el. si de aici a venit schimbarea mea. offffffff!!! mai prost nici nu putea sa inteleaga. mi-a zis ca ma iubeste dar nu mai simte pt mine ce simtea nu mai e ca inainte. mi-a zis ca zilele trecute cand nu-l gaseam pe mess pt ca avea diverse "treburi" de fapt el statea cu alta fata de vb. o vecina. am simtit ca se termina lumea. in viata mea n-am auzit cuvinte care sa ma doara mai mult. stiu ca si lui ii e la fel de greu si am gresit mult mult si eu si e si din cauza disperarii mele starea in care a ajuns el acum. mi-a zis ca nu vrea s-o terminam ca ma iubeste ca fata cu care a vb pe net doar au discutat nu s-a intamplat nimic. pe mine ma racaie faptul ca atunci cand discuta cu ea pt mine nu mai exista si s-a purtat foarte rece cu mine de cand tot sta cu ea de vb. mi-a jurat ca nu e nimic intre ei. fata aia are un baietel de 7 luni si nu cred ca s-ar apuca el sa-i creasca ei copilul. Offline #207 2009-01-12 00:27:21
Re: despre relatiile noastre!allys mama da parca mergeati dincolo sa va faceti un viitor #208 2009-01-12 09:15:13
Re: despre relatiile noastre!ce anume? astea sunt planurile noastre. cand nu ne certam e totul ok si ne facem planuri. iar cu plecatul din tara... deocamdata sa ne luam noi licentele. daca vom reusi sa ramanem impreuna vom pleca impreuna daca nu... separat. Offline #209 2009-01-12 14:32:27
Re: despre relatiile noastre!Imi aduc si eu aminte cand mi-am cunoscut "socrii". Au fost foarte draguti, ne-am inteles foarte bine, maica-sa din 5 in 5 minute se minuna ce par lung si frumos am, ce subtirica si mladioasa sunt, tot din astea... Am povestit de familia mea, am spalat vase, m-am jucat cu cainele, tot tacamul, ce mai... Apoi sa aflu dupa cateva luni ca lui maica-sa ia placut de mine, nici o problema, dar taica-su nu ma place fiindca (si aici vine socul) ... par prea fragila si subtirica pentru a purta copilul prietenului meu. As fi priceput sa nu ma placa fiindca (cand am fost la el era vara) ma imbrac cu fuste scurte si bluze oarecum decoltate (ori una, ori alta, niciodata amandoua) sau fiindca fumez sau cate si mai cate ca am defecte dar la asta nu ma asteptam. Ma bucur ca nu a venit vorba sa ii spun ca oricum nu vreau copii de felul meu. Prietenul meu rade si face misto de asta dar eu am fost chiar afectata. Eram impreuna de abia 6 luni cand i-am cunoscut pe ai lui. Am ramas destul de uimita. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|