|
Nu esti logat.
Intre logest si prostinor 2 !!! HELP MEEE !!!#1 2009-01-12 15:13:43
intre logest si prostinor 2 !!! HELP MEEE !!!Va salut! sunt intr-o situatie delicata .... prietana mea face tratament antibebe cu logest , insa ultima folie nu a luat-o corect adica vreo 2 pastile . Dupa prima pastiluta luata incorect am inceupt sa folosim metode contraceptive suplimentare (prezervativul ) .... dupa ce s-a intamplat si cu a doua pastila sa o ia incorect ne-am spus ca nu e nimic pt k deja foloseam prezervativul. In sfarsit a terminat folia ... a inceput menstruatia in a 3-a zi de cand a terminat-o si dupa inca 2 zile s-a intamplat sa facem sex neprotejat si am terminat in dansa. Problema este daca este protejata antibebe sau nu..... mai am o varianta cu prostinior 2 (pilula de a doua zi), dar nu stiu daca se bat cap in cap logestu cu prostinior si nu stiu daca mai poate continua cu logestu chiar daca a luat prostinior2 . Va rog ajutati -ma Offline #2 2009-01-12 15:39:17
Re: intre logest si prostinor 2 !!! HELP MEEE !!!dupa cate zile dupa ce a uitat a doua pastila a intrat in pauza? cand a fost contactul pt ca nu am inteles exact? Offline #3 2009-01-13 00:25:51
Re: intre logest si prostinor 2 !!! HELP MEEE !!!A intrat in pauza dupa aproximativ 4-5 zile, nu stiu exact, iar contactul s-a petrecut in a 5 a zii de pauza. Si vreau sa te intreb daca poate sa ia postinor si totusi sa continue cu logestul fara sa existe vreun risc major. Am fost la farmacie si mi s-a spus ca nu este indicat sa faca acest lucru pt k asta se foloseste numai in cazuri extreme si in cazul de fata , avand in vedere k face tratament cu logest , este clar contraindicat. Offline #4 2009-01-13 09:16:39
Re: intre logest si prostinor 2 !!! HELP MEEE !!!Daca nu a luat corect sapte pastilute de la ultima uitata, mai bine ia postinor pentru ca nu se reinstalase protectia. Si trebuie protectie suplimetara si primele 7 zile din urmatoarea folie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|