homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Verificare tubara-2

#20 2008-10-31 10:30:10

ralu_h28
Full member
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Verificare tubara

eu_ana a scris:

posibil la dreapta sa se fi creata o bresa mica datorita peristaltismului tubar...mama a avut trompele legate si a ramas insarcinata in 2000 cu sora mea. explicatia in cazul ei asta a fost...

spunemi te rog cum arata bresa asta?Eu am avut o extrauterina in 2004,prin care mi-a taiat doar o bucata de trompa , dar ce a ramas banuiesc ca nu mai e viabila.Se mai poate face o extrauterina pe ce a ramas, daca ea este cusuta la mijloc?Fiindca mie doctorita mia zis ca acea trompa nu mai e functionala , si vad ca sunt femei care cu trompele legate au ramas insarcinate.E intr-adevar o minune asta rugaciune

#21 2008-11-05 15:39:21

ralu_h28
Full member

pysypisi a scris:

Multumesc pentru raspuns lesi,vroiam sa te intreb daca dupa extrauterina ai reusit sa ramai insarcinata si ce analize ai mai facut,eu sunt la fel de mirata parerea ta care ar fi in cazul meu?

si eu am avut extrauterina, si chiar am si diagnosticul la ea.la tine din ce cauza a fost facuta?Ti-a zis cumva daca era de natura infectioasa, ti-a zis sa faci hsg?De cand incercati bebe?

Ultima oara a fost editat de ralu_h28 (2008-11-05 15:43:34)

#22 2009-01-13 12:23:31

ralu_h28
Full member

pysypisi a scris:

Multumesc pentru raspuns lesi,vroiam sa te intreb daca dupa extrauterina ai reusit sa ramai insarcinata si ce analize ai mai facut,eu sunt la fel de mirata parerea ta care ar fi in cazul meu?

spune-mi te rog , ai facut laparoscopia?La tine din ce cauza ai facut extrauterina?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.