homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati-ma cu un sfat

#1 2009-01-10 10:44:31

maris-cristina_ioana
New member
Inregistrat: 2008-12-19

ajutati-ma cu un sfat

sunt noua pe forum si sunt distrusa.
am ramas insarcinata si dupa 2 luni a trebuit sa fac avort nocry , dupa 2 saptamani am fost la ecograf si mi s-au descoperit cheaguri in uter, am fost curatata ( aspirat) din nou bang . acum ar trebui sa vin sange , vine dar putin . imi este teama de un al treilea rechiuretaj( grater  dc se mai poate intampla) si as vrea sa stiu oare mi-a fost afectat uterul  tare? si dc e problema si mai pot face copii bebic . acum medicamente iau ospen si flamexin. multumesc

#2 2009-01-10 11:57:32

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ajutati-ma cu un sfat

noi nu putem sti cat de afectat a fost uterul sau daca vei mai putea face copii... doar un medic iti poate spune asta, in urma unui consult.

#3 2009-01-10 12:01:31

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

asta ii spuneam si eu..., va sti la momentul la care va dori sa faca un copil, oricum trebuie sa se protejeze daca nu doreste, de la avorturi repetate se poate perfora uterul, acum e traumatizat suficient si trebuie urmat tratamentul indicat de medic

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#4 2009-01-10 12:15:22

maris-cristina_ioana
New member

da dar ma intreba oare se poate face si o a treia aspiratie? este posibil sa se intample?pt ca la o treia tura nu mai rezist......

#5 2009-01-10 12:22:51

daliana
Hero member

pai daca ramai cu resturi poti face septicemie............., uterul trebuie curatat complet........., vezi tu, asta e o consecinta neplacuta a unui avort, nesansa de a fi prost facut.......

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

Publicitate

loading...

#6 2009-01-10 12:29:10

maris-cristina_ioana
New member

sper din suflet sa nu mai trec prin  asta. acum nu-mi ramane altceva de facut decat sa astept.multumesc pt raspuns

#7 2009-01-10 13:17:51

daliana
Hero member

dupa ce termini povestea ia tratamente naturiste

#8 2009-01-12 15:38:19

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

si mai ales fereste-te de sarcina eficient!
exista risccul sa fie nevoie de reinterventie, insa ma indoiesc....cred ca singerezi asa putin din pricina curetajelor repetate si, daca eventual folosesti contraceptive, asa cum ar fi de dorit, mai contribuie si ele

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2009-01-13 14:39:31

maris-cristina_ioana
New member

tocmai mi s-a spus ca au ramas alte resturi. si trebuie din nou sa fac acelasi lucru ca pana acum . mi s-a dat acum erogomet si cipro quin. dar nu cred ca am sanse sa scap. oricum mi-am schimbat medicul si sper sa nu mai trec prin asta. multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.