|
Nu esti logat.
Ajutati-ma cu un sfat#1 2009-01-10 10:44:31
ajutati-ma cu un sfatsunt noua pe forum si sunt distrusa. Offline #2 2009-01-10 11:57:32
Re: ajutati-ma cu un sfatnoi nu putem sti cat de afectat a fost uterul sau daca vei mai putea face copii... doar un medic iti poate spune asta, in urma unui consult. Offline #3 2009-01-10 12:01:31
Re: ajutati-ma cu un sfatasta ii spuneam si eu..., va sti la momentul la care va dori sa faca un copil, oricum trebuie sa se protejeze daca nu doreste, de la avorturi repetate se poate perfora uterul, acum e traumatizat suficient si trebuie urmat tratamentul indicat de medic There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2009-01-10 12:15:22
Re: ajutati-ma cu un sfatda dar ma intreba oare se poate face si o a treia aspiratie? este posibil sa se intample?pt ca la o treia tura nu mai rezist...... Offline #5 2009-01-10 12:22:51
Re: ajutati-ma cu un sfatpai daca ramai cu resturi poti face septicemie............., uterul trebuie curatat complet........., vezi tu, asta e o consecinta neplacuta a unui avort, nesansa de a fi prost facut....... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-10 12:29:10
Re: ajutati-ma cu un sfatsper din suflet sa nu mai trec prin asta. acum nu-mi ramane altceva de facut decat sa astept.multumesc pt raspuns Offline #7 2009-01-10 13:17:51
Re: ajutati-ma cu un sfatdupa ce termini povestea ia tratamente naturiste There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #8 2009-01-12 15:38:19
Re: ajutati-ma cu un sfatsi mai ales fereste-te de sarcina eficient! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2009-01-13 14:39:31
Re: ajutati-ma cu un sfattocmai mi s-a spus ca au ramas alte resturi. si trebuie din nou sa fac acelasi lucru ca pana acum . mi s-a dat acum erogomet si cipro quin. dar nu cred ca am sanse sa scap. oricum mi-am schimbat medicul si sper sa nu mai trec prin asta. multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|