homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

La cat timp dupa actul sexual ne protejat apar simtomele de sarcina

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » la cat timp dupa actul sexual ne protejat apar simtomele de sarcina

#1 2007-04-16 17:10:05

miki-m
New member
De la: timisoara
Inregistrat: 2007-02-05

la cat timp dupa actul sexual ne protejat apar simtomele de sarcina

scuze daca sa mai scris despre asta,unde am mai citit nu ma lamurit.in urma cu aproximativ 24 de ore am facu sex ne protejat cu prietenul meu si si-a dat drumul in mine.nu stiu daca am fost sau nu in perioada fertila.eu am luat ac timp de 2 ani jumate  si de luna aceasta nu am mai luat,ciclul l-am avut in urma cu 4 zile......
deci in cat timp pot aparea semne de sarcina?

Iubeste si vei fi iubit

#2 2007-04-16 17:13:24

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: la cat timp dupa actul sexual ne protejat apar simtomele de sarcina

semne de sarcina apar cam la o luna (lipsa menstrei si o durere o sanilor restul greturi si ameteli pot sau nu sa apara depinde). dar primele simptome apar cam in preajma datei cand ar trebui sa vina menstra si se manifesta prin tensiune in sani.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-04-16 17:22:02

miki-m
New member

deci mai bine fac un test de sarcina decat sa astept  pana imi vine ciclul.testele de sarcina dupa cat timp se fac?daca il fac acuma nu este foarte sigur,nu?

Iubeste si vei fi iubit

#4 2007-04-16 17:23:36

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

se fac dupa 7zile de la intarzierea menstrei

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#5 2007-04-16 17:24:27

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

miki, eu as lua postinor in locul tau. totusi, sun-o pe doctoressa si intreab-o si pe ea ce parere are.
testele de sarcina se fac la 7 zile de intarziere a menstrei sau 3 saptamani d ela contactul cu risc.

Nobody home

Publicitate

loading...

#6 2007-04-16 17:25:03

evilpink
Banat

nu este sigur un test de sarcina se face la 7 zile de intarziere a menstrei sau la 3 saptamani de la contactul cu risc

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2007-04-16 17:49:46

miki-m
New member

eu nu vreau sa iau postinor pt ca mai multi doctori mi-au spus ca nu pot ramane insarcinata di cauza ca eu am scolioza si din cauza asta la mine aproape toate organele nu au o pozitie "corecta".nu e prima oara can nu ne proteja si nu am ramas nici o data insarcinata pana acuma,acuma astept si voi vedea desi eu nu stiu de ce dar sunt sigura ca nu am ramas insarcinata.daca doctori au avut dreptate si nici acuma nu sunt insarcinata inseamna ca nu voi avea niciodata bebe:( sad sad sad

Iubeste si vei fi iubit

#8 2007-04-16 17:52:41

ZZZZ123
Addicted member

miki poti foarte bine sa ramai insarcinata cu tot cu scolioza. matusa mea a ramas (acum 7-8 ani tongue)si are problema asta.

Nobody home

#9 2007-04-16 18:06:57

miki-m
New member

sper am fost acuma un an la un medic ginecolog si a zis ca nu am nici o problema si ca pot sa fac bebe doar sa am mare grija.dar daca sa intamplat de vreo 4-5 ori sa nu ne protejam si eu nu am ramas insarcinata nu e ceva in neregula?am vrut sa fac analize pt a vedea sigur daca am vreo problema dar mia fost frica de rezultat,dar daca acuma nu sunt insarcinata voi face acele analize pt a sti sigur.mersi de raspunsuri sunteti niste bomboane de ciocolata...
am uitat sa specific ca atunci cand am facut dargoste ne protejat am avut amandoi odata orgasm,asta poate insemna ceva?

Ultima oara a fost editat de miki-m (2007-04-16 18:09:48)

Iubeste si vei fi iubit

#10 2007-04-16 18:14:20

ZZZZ123
Addicted member

inseamna ca v-ati sincronizat perfect. dar despre o eventuala sarcina nu ne spune nimic.

Nobody home

#11 2007-04-16 18:16:55

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

si mama mea are scolioza...care nu a fost o problema. dovada sunt eu smile (si surioara mea, mai mica cu 10 ani decat mine).

Cocorosie!

#12 2007-04-16 18:19:00

evilpink
Banat

eu zic ca a fost si noroc daca nu ai ramas insarcinata.mai multa grija daca ginecologul ala a zis ca poti sa ramai stie el ceva:)

puss puss puss

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » la cat timp dupa actul sexual ne protejat apar simtomele de sarcina

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.