homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare anormala...

#1 2009-01-12 22:28:30

fata_cu_ochi_visatori
New member
Inregistrat: 2008-05-06

sangerare anormala...

eu iau de un an de zile diane 35...un an jumate chiar. ciclul mi'a trecut vineri iar astazi,luni eram afara si am simtit brusc ca ,a doare burta de parca ma taie cineva ...cand am intratin casa m'am dus la baie si pe chiloti am gasit o pata maronie de sange....am uitat o singura pastila in toata perioada asta si anume luna trecuta.ce sa fie oare???

#2 2009-01-12 22:52:51

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: sangerare anormala...

Dianne 35 ti-a prescris vre-un doctor sau ai luat tu singura?Mie doctorul mi-a zis sa iau doar 6 luni,maxim 6 luni (caci aveam probleme grave cu acneea)...dar un an jumate mi se pare foarte mult.Pastila uitata nu are nici o legatura cu pata maronie.Eu zic sa mergi la dr sa iti schimbe pastilele...PS:eu am patit urat cu Dianne35,prima luna cand am inceput sa le iau m-a tinut menstruatia 3 saptamani,eram disperata si pana la urma am "oprit-o"cu injectii.

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#3 2009-01-13 18:01:38

fata_cu_ochi_visatori
New member
Inregistrat: 2008-05-06

Re: sangerare anormala...

nu am luat de capul meu ci pt un chist dar nu am avut niciodata probleme de la ele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.